Merabalar
RPG oyun projemi paylaşmak istedim. Ana karaker, Troll modellemesi ve çevre dizaynı bana ait. Landscape normalde çok büyük ama video uzun olmasn diye sadece bir kismını göstermek istedim.
Tamamen gelişim amaçlı bi çalışmadır. Dizayn yeteneğimi ve BluePrint bilgimi gelistirmek amaçlı yaptığım çalısmalarımdan bir tanesi.

Donmalar video çekiminden kaynaklıdır
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

dostum, eğer modeller sana ait ise bir şey soracağım. Build lighting only yaptıktan sonra, gölgelerde herhangi çatlak, cortlama oluyor mu? Olması gerekenden farklı bir şekle giriyor mu?

omer.hatay' Alıntı:
dostum, eğer modeller sana ait ise bir şey soracağım. Build lighting only yaptıktan sonra, gölgelerde herhangi çatlak, cortlama oluyor mu? Olması gerekenden farklı bir şekle giriyor mu?

Modelden kastın karakterler mi? Eğer öyleyse evet bana ait ve dediğin gibi bi sorunla karşılaşmadım. Yok eğer zemin, duvar, ağaç, çimen vb. Diyorsan onlar UEmarketten alınan hazır şeyler. Ben sadece projeye ekleyip dizayn ettim.

Yorumun için Teşekkür ederim. Bu degil ama yeni benzer bi projem var  şuan ve bundan daha yi durumda :) Multiplayer bi proje ve server kısmında tikandığm için 3 4 aydır beklemede ne yazıkki..

Teşekkür ederim bu projeyi çok önceleri yapmstim. Bundan başka ama aynı tarzda yeni bi projeye başladım ve o bundan grafik, mekanik ve modelleme anlaminda çok daha iyi 🙂

Yani youtube üzerinden özellikle önerebileceğim bi eğitim serisi yok Youtube'da Ue4 dersleri diye aratırsan birçok kanalda yayinlanmis turkçe ders serisi bulabilirsin. Ama oğrenmek anlaminda öneri istersen Udemy önerebilirim Orda satın alabileceğin dersler var. Ben en son Udemy üzerinden bi eğitim satın aldım galiba 60 saatlikti ve çok da faydali oldu.