Airland

Yeni üye
11 Kas 2016
55
-5
0
(35) İzmir
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle sıkıntı şu resimde görüldüğü gibi oluşturduğum actor boxtrigger kısmına deydiğinde benim oynadıgım get player pawnı en başta başladıgı yere ışınlamasını istiyorum ama beni ışınlamıyo oraya benim gibi başka bir tane pawn oluşturuyo oda öyle oldugu yerde duruyo hata bu beni respawnlamasını istiyorum fakat olmuyo çözüme dair bilgisi olan var mı?
DBbkbO
DBbkbO.png

Airland' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle sıkıntı şu resimde görüldüğü gibi oluşturduğum actor boxtrigger kısmına deydiğinde benim oynadıgım get player pawnı en başta başladıgı yere ışınlamasını istiyorum ama beni ışınlamıyo oraya benim gibi başka bir tane pawn oluşturuyo oda öyle oldugu yerde duruyo hata bu beni respawnlamasını istiyorum fakat olmuyo çözüme dair bilgisi olan var mı?
DBbkbO
DBbkbO.png

Bence öyle yapma bi actor oluştur spawnlanmasını istediğin yere koy sonra karakter triggere değince actorun coordinatları doğrultusunda teleport et :D

http://hizliresim.com/DB1zYz

leonscottkfm' Alıntı:
Airland' Alıntı:
DBbkbO
DBbkbO.png

Bence öyle yapma bi actor oluştur spawnlanmasını istediğin yere koy sonra karakter triggere değince actorun coordinatları doğrultusunda teleport et :D

http://hizliresim.com/DB1zYz

Demek istediğimi anlamamışsın teleport kısmına bir sıkıntı yok ama seninki daha kolay onu uygulayabilirim genede sağol benim demek istediğim şu bede pawn var yani araba ben bu arabayı teleport etmeye çalışıyom ama arabayı teleport edemiyorum yani beni teleport etmiyor başka arabayı oraya create ediyor ben onu ayarlayamadım :D