xCrazyHD' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ben bir proje yaptım oyun yani bunu nasıl APK şekline dönüştürürüm?
xCrazyHD' Alıntı:@TornadoTT özür dilerim anlayamadım?
Lütfen oyunumu blueprintle yaptım. Yardım gerekiyor?
Projeden onu yaptım da APK nereye kayıt ediliyor?
Android yeri çalışmıyor.
TornadoTT' Alıntı:
Buraya bir bak istersen, yardımcı olabilir.
xCrazyHD' Alıntı:Acaba yardım edebilen varmı ?
ululemr' Alıntı:TornadoTT' Alıntı:
Buraya bir bak istersen, yardımcı olabilir.
xCrazyHD' Alıntı:Acaba yardım edebilen varmı ?
Öncelikle bana hangi sürümü kullandığını söyleyebilir misin?
xCrazyHD' Alıntı:Benim bilgisayarımda Visual Studio 2010 Express vardı, 2013 kurmadan denedim bişey hata verdi o yüzden olmadı galiba
Neyse tekrar deneyeceğim deneyip nasıl yaptığımı söylerim.
Not; VS 2013 kurmadan denemiştim artık Packagedeki yer çalışıyordu ama 1 saat bekledim bitmedi, o yüklenmediği içindir herhalde
Visual Studio 2015 kullansam, olur mu?
ululemr' Alıntı:Tamam, bak şimdi:
1) İlk olarak, bilgisayarında "Microsoft Visual Studio 2013" yüklü olmalı,
2) Sonra "???\Epic Games\4.10\Engine\Extras\AndroidWorks\Win64" içindeki "AndroidWorks-1R1-windows" yüklemelisin,
3) Daha sonra "UE4 ile Android'e Giriş" konusunu oku,
4) En son da sırası ile "Android Quick Start" ve "Android Device Compatibility" ile ilgili yazıları oku derim![]()
ululemr' Alıntı:Tamam, bak şimdi:
1) İlk olarak, bilgisayarında "Microsoft Visual Studio 2013" yüklü olmalı,
2) Sonra "???\Epic Games\4.10\Engine\Extras\AndroidWorks\Win64" içindeki "AndroidWorks-1R1-windows" yüklemelisin,
3) Daha sonra "UE4 ile Android'e Giriş" konusunu oku,
4) En son da sırası ile "Android Quick Start" ve "Android Device Compatibility" ile ilgili yazıları oku derim![]()
Merhaba kardes ben android oyunu ugrasib yapiyorum telefona atiyorum ama acmiyor lutfen yardim edin:dodgy: :s :huh:
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.