xCrazyHD' Alıntı:
@TornadoTT özür dilerim anlayamadım?

Lütfen oyunumu blueprintle yaptım. Yardım gerekiyor?

Projeden onu yaptım da APK nereye kayıt ediliyor?

Android yeri çalışmıyor.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

buraya bir bak istersen yardımcı olabilir

TornadoTT' Alıntı:

Buraya bir bak istersen, yardımcı olabilir.

xCrazyHD' Alıntı:
Acaba yardım edebilen varmı ?

Öncelikle bana hangi sürümü kullandığını söyleyebilir misin?

ululemr' Alıntı:
TornadoTT' Alıntı:

Buraya bir bak istersen, yardımcı olabilir.

xCrazyHD' Alıntı:
Acaba yardım edebilen varmı ?

Öncelikle bana hangi sürümü kullandığını söyleyebilir misin?

UNREAL ENGINE 4.10 sürümü :)

Benim bilgisayarımda Visual Studio 2010 Express vardı, 2013 kurmadan denedim bişey hata verdi o yüzden olmadı galiba :)
Neyse tekrar deneyeceğim deneyip nasıl yaptığımı söylerim.

Not; VS 2013 kurmadan denemiştim artık Packagedeki yer çalışıyordu ama 1 saat bekledim bitmedi, o yüklenmediği içindir herhalde :)

Visual Studio 2015 kullansam, olur mu?

xCrazyHD' Alıntı:
Benim bilgisayarımda Visual Studio 2010 Express vardı, 2013 kurmadan denedim bişey hata verdi o yüzden olmadı galiba :)
Neyse tekrar deneyeceğim deneyip nasıl yaptığımı söylerim.

Not; VS 2013 kurmadan denemiştim artık Packagedeki yer çalışıyordu ama 1 saat bekledim bitmedi, o yüklenmediği içindir herhalde :)

Visual Studio 2015 kullansam, olur mu?

Pek bilmiyorum ama "???\Epic Games\4.10\Engine\Extras\AndroidWorks\Win64" içindeki "AndroidWorks-1R1-windows" yüklenmesi için en stabil olanı VS 2013. Ben de VS 2015 ile paketleyeyim dedim ama olmadı, 2013 versiyonunu istedi :)

ululemr' Alıntı:
Tamam, bak şimdi:

1) İlk olarak, bilgisayarında "Microsoft Visual Studio 2013" yüklü olmalı,

2) Sonra "???\Epic Games\4.10\Engine\Extras\AndroidWorks\Win64" içindeki "AndroidWorks-1R1-windows" yüklemelisin,

3) Daha sonra "UE4 ile Android'e Giriş" konusunu oku,

4) En son da sırası ile "Android Quick Start" ve "Android Device Compatibility" ile ilgili yazıları oku derim :)

ululemr' Alıntı:
Tamam, bak şimdi:

1) İlk olarak, bilgisayarında "Microsoft Visual Studio 2013" yüklü olmalı,

2) Sonra "???\Epic Games\4.10\Engine\Extras\AndroidWorks\Win64" içindeki "AndroidWorks-1R1-windows" yüklemelisin,

3) Daha sonra "UE4 ile Android'e Giriş" konusunu oku,

4) En son da sırası ile "Android Quick Start" ve "Android Device Compatibility" ile ilgili yazıları oku derim :)

Merhaba kardes ben android oyunu ugrasib yapiyorum  telefona atiyorum ama acmiyor lutfen yardim edin :mad: :dodgy: :s :huh:

Merhaba kardes ben android oyunu ugrasib yapiyorum  telefona atiyorum ama acmiyor lutfen yardim edin :mad: :dodgy: :s :huh:

Merhabalar öncelikle sana yardımcı olabilmemiz için, screenshot video gibi materyaller kullanarak  bizlere yardımcı olmalısın. Sonuçta burada kimse müneccim değil sorunun nereden kaynaklandığını bilemez sen göstermediğin sürece.