Arkadaşlar, ben internetten herhangi bir ses dosyasını (türü mp3) olarak unreal engine ye importluyorum. Sonra create media sound wave olarak çıkartıp, play diyorum ses çıkmıyor. Sizce arkadaşlar sorun ne olabilir ?
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Ses ayarlarından sesi kapatmış olabilirim. Yalnız kapatmış olsam hiç bir sesin çalışmaması lazım değil mi. Ama bende diğer sesler çalışıyor.furkanxdgs4' Alıntı:Ses Yöneticisinden Unreal Engine'in sesini kapatmış olabilir misiniz? Veya Unreal'in kendi ayarlarından? Dalga geçmek olarak algılamayın, sadece insani bir hata olabilir mi diye sordum bu soruları. Bir de Content Browser'dan importladığınız sese gidip ters tıklayıp Play derseniz sesi duyabilirsiniz. Eğer duymazsanız ya sesi importlarken bir sorun olmuştur ya da ses ayarlarında sorun vardır. Bilgili arkadaşlar yardım edecektir.
KralArsla10' Alıntı:Arkadaşlar, ben internetten herhangi bir ses dosyasını (türü mp3) olarak unreal engine ye importluyorum. Sonra create media sound wave olarak çıkartıp, play diyorum ses çıkmıyor. Sizce arkadaşlar sorun ne olabilir ?
Sünnetçi97' Alıntı:KralArsla10' Alıntı:Arkadaşlar, ben internetten herhangi bir ses dosyasını (türü mp3) olarak unreal engine ye importluyorum. Sonra create media sound wave olarak çıkartıp, play diyorum ses çıkmıyor. Sizce arkadaşlar sorun ne olabilir ?
Kardeşim UE4 Wav. ses dosyasını destekliyor. Mp3 olarak ben çalıştıramamıştım.Freemake audio conventer programını kullanıp formatını değiştirebilrisin.Birde Ses dosyalarını CUE yapman gerekiyor .Şu tutorial a bi bak istersen.
Vesselam![]()
KralArsla10' Alıntı:Sünnetçi97' Alıntı:Kardeşim UE4 Wav. ses dosyasını destekliyor. Mp3 olarak ben çalıştıramamıştım.Freemake audio conventer programını kullanıp formatını değiştirebilrisin.Birde Ses dosyalarını CUE yapman gerekiyor .Şu tutorial a bi bak istersen.
Vesselam![]()
Kardeşim teşekkür ederim. Sesi dönüştürdüm çalıştı.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.