KralArsla10

Yeni üye
8 Nis 2016
204
14
0
(27) Gaziantep
Ekli dosyayı görüntüle 2 Yaptığım bu ayarlar ve oyuna devam etme menüsü'nü oyunda açıyorum işimi bitirince kapatıyorum lakin birdaha açılmıyor ve oyunda'da haraket edemiyorum. (kapattıktan sonra) acaba sorunum ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim.

Ekli dosyalar

• End game resume.png
    End game resume.png
    321.6 KB · Görüntüleme: 13
KralArsla10' Alıntı:
Yaptığım bu ayarlar ve oyuna devam etme menüsü'nü oyunda açıyorum işimi bitirince kapatıyorum lakin birdaha açılmıyor ve oyunda'da haraket edemiyorum. (kapattıktan sonra) acaba sorunum ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim.

İnput ayarlarını disable ediyor olabilirsin.

[ATTACH=full' Alıntı:
3[/ATTACH]TornadoTT pid='8867' dateline='1463302812']
KralArsla10' Alıntı:
Yaptığım bu ayarlar ve oyuna devam etme menüsü'nü oyunda açıyorum işimi bitirince kapatıyorum lakin birdaha açılmıyor ve oyunda'da haraket edemiyorum. (kapattıktan sonra) acaba sorunum ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim.

İnput ayarlarını disable ediyor olabilirsin.

Yardımınız için teşekkür ederim sorunumu yardımınızla çözdüm resim attım görünüyor'mu bilmiyorum. Ama ben sorunumu şu şekilde çözdüm. Gördüğünüz gibi resume'nin buttonun yanında set game paused onun çıkışında'da enable input var enable inputun 2 tane girişi var birisi target diğeri player controller. Target'a ben ilk başta get player controller ekledim. Diğerine'de aynısını ekledim ve bu hatayı almıştım. Sorunu get player character'le çözdüm target girişine get player character bağladım. Player controller'ada get player controller'ı bağlayarak çözdüm.

Ekli dosyalar

• resume.png
    resume.png
    224.6 KB · Görüntüleme: 10