Thunderbolt Aktif üye 7 Ocak 2016 188 27 28 28 (22) Edirne blindsightames.net 24 Ağu 2017 #1 Sorunumu videoda anlattım.Şimdiden teşekkürler Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et Bu da izlediğim tutorial.
Sorunumu videoda anlattım.Şimdiden teşekkürler Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et Bu da izlediğim tutorial.
N nazim Cezalı Üye 2 Tem 2016 394 31 0 (6) Ankara 25 Ağu 2017 #2 Bence sorun projectilenin hızını ve gravitysini yapmamanızdan kaynaklanıyor. Örnek bir sistem yaptım bunun aynısını yapın bakalım olacak mı. Oyla 0 Downvote
Bence sorun projectilenin hızını ve gravitysini yapmamanızdan kaynaklanıyor. Örnek bir sistem yaptım bunun aynısını yapın bakalım olacak mı.
Thunderbolt Aktif üye 7 Ocak 2016 188 27 28 28 (22) Edirne blindsightames.net 26 Ağu 2017 #3 nazim' Alıntı: Bence sorun projectilenin hızını ve gravitysini yapmamanızdan kaynaklanıyor. Örnek bir sistem yaptım bunun aynısını yapın bakalım olacak mı. Genişletmek için tıkla ... İlginiz için teşekkürler, sorunumu @fatalitech ile birliktr projectile bpsini tekrardan programlayarak çözdük.. Oyla 0 Downvote
nazim' Alıntı: Bence sorun projectilenin hızını ve gravitysini yapmamanızdan kaynaklanıyor. Örnek bir sistem yaptım bunun aynısını yapın bakalım olacak mı. Genişletmek için tıkla ... İlginiz için teşekkürler, sorunumu @fatalitech ile birliktr projectile bpsini tekrardan programlayarak çözdük..