UnLucky

Yeni üye
11 Ağu 2015
261
17
0
(55) Samsun
Projelerimiz bittikden sonra steam greenlight haricinde windows platformu için nerelere koyabiliriz.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Olurmu bilmem ama ttnet playstore üzerinden steam kodu satabilirsiniz. (galiba)

bunun haricinde steam harici yerden satarsanız steam serverlerini ve crack korumasını kullanamazsınız.

ve pazarlamak için fazla yere yüklemek yetmez.

Pazarlamadan kastım origin gibi platformların bağımsız yapımcılara açık olup olmamasını sormam ate greenlight ve bu gibi formlar insanlara yayar zaten bu formdaki arkadaşların bir projesi olursa hepimiz destek olur ve bunu insanlara yayarız bu bizim gönül borcumuz ;)

koskoca formda bi sen bi ben konuşuyoz :D

Ben o işi şansa bırakmadım :D

Ama tabiki destek oluruz.

(origin sadece ea oyunlarını satmıyormuydu?)

Steam platformu olmasa işimiz çok zor olurdu,multiplayer yapamazdık oyun cs 1.5 gibi keylerle çalışırdı her yerde keyi bulunurdu vs.

steam her ne kadar cracklenebilse bile multiplayere giremiyorlar.ki zaten adam gibi bir fiyat koyduğunuzda multiplayer için satın alınacaktır.

Herkez çalışır biz konuşuruz :cool: (tersi olmalıydı ama olsun :D )

aslında biz çalıştığımızı konuşuruz ve orgin hakında bilgisi olan varsa yazsın bide gözlüklüyü nasıl yapıyon :D

Origin benim de bildiğim kadarıyla sadece EA'a ait oyunlar için bir platform ve hemen hemen herkesin nefret ettiği bir sistem. :p Witcher 3 yapımcıları Steam gibi bir platform kuracak diyorlardı ne durumda bilmiyorum yalnız.

Bunlarda süreç nasıl işliyor?

mesela greenmangaming direk rockstar games social club kodu veriyordu gta v için

mesela oyun 24 tl ise biz onlara 20 tl ye steam kodu satsak olmazmı mesela yani?