hocam denedim yine hata veriyorParoject Setting - Rendering bu özelliği açık ise kapatıp tekrar dener misin
Ekli dosyayı görüntüle 693

Packaging Settingsde, Use Pak File ve Use Io Store etkinleştirip deneyebilir misin?hocam denedim yine hata veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 694

hocam ikiside etkindi zatenPackaging Settingsde, Use Pak File ve Use Io Store etkinleştirip deneyebilir misin?
Ekli dosyayı görüntüle 702
saolun hocam yapmaya çalışacağımBoş bir Thirdperson projesini çıktı alabiliyorsan PC de bir sorun yok demektir. muhtemelen proje ayarlarında yanlış yerleri tıkladığın için bu sorunu yaşıyorsun anlamına gelir bunu test edebilirsin. Eğer nereyi yanlış tıkladığını hatırlamıyorsan en temiz çözümü, boş bir proje aç ve dosyalarını migrate yap. Zaten proje bitmiş durumdaysa bunu kesinlikle yapman gerekiyordu kullanmadığın assetler sırtında yük olarak gelmesin.
Hocalarım oyunun unreal editöründeki adını değiştirmiştim. Şimdi eski haline getirdim hata vermedi. nasıl adını değiştireceğim ben bunun
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.