GameCreator

Cezalı Üye
17 Nis 2017
150
-1
0
Belirtilmemiş
life-simulator.cf
Arkadaşlar Merhaba Öncelikle Oyunu Özellikle Tam Bitirmedim Çıkartıyorum Sıkıntısız Bir Şekilde Masaüstüne geliyor Tıkladığımdan Crash Report Alıyorum Lütfen Yardımcı Olur musunuz uzun süredir kullanmıyordum unreal engine kaldırmıştım dün tekrar yükledim 4.15.1 sürümünü hata şu şekildedir:
j8rZGD.jpg

2rWAVd.jpg

ZZj4Po.jpg

Sorunun warninglerden kaynaklandığını sanmıyorum.Sorun başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir.Forumda sorununuz çözülmezse unreal enginenin answerine yazın.

nazim' Alıntı:
Sorunun warninglerden kaynaklandığını sanmıyorum.Sorun başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir.Forumda sorununuz çözülmezse unreal enginenin answerine yazın.

Forumda Cevap Veren Yokki Eskiden Unreal Engine 4.14 Kullanıyordum Bilgisayara Format Attım Uzun Süredir Unreal Engine Yüklemedim 3 gün önce yükledim ve projeyi çıkarttığımda crash report ekranı geliyor symbol debuger varmış bu unreal enginede nasıl açılıyor o bilen varmı

Merhaba GameCreator, oyun motorunun crash("çarpma") ya da daha tekniksel bir sorunu için lütfen Epic Games geliştiricilerine answerhub üzerinden bu durumu belirtin. Bu konular ne yazık ki genel bir problem olmadığı sürece size pek yardımcı olamıyoruz.

Khubur' Alıntı:
Merhaba GameCreator, oyun motorunun crash("çarpma") ya da daha tekniksel bir sorunu için lütfen Epic Games geliştiricilerine answerhub üzerinden bu durumu belirtin. Bu konular ne yazık ki genel bir problem olmadığı sürece size pek yardımcı olamıyoruz.

Öncelikle Merhaba Khubur Cevabın İçin Teşekkür Ederim Answerhub Sayfasına Teknik Detayları Yazdım Umarım Bir An Önce Sorun çözülür Epic Games Launcher Sildim Şidmi 2Gb Bir İndirme Yapıyor Bakalım Eğer Olursa Buraya Yazarım...

Khubur' Alıntı:

maalesef olmuyor hala neden olabilir özellikler:
İntel Core i 7 8 Çekirdek
6 Gb Ram
Amd r7 240 2Gb Ekran Kartı

Yüksek çözünürlüklü grafik ile çalıştırmıyor olabilir. Sağ tıklayarak AMD ekran kartı ile çalıştırmayı bir dene istersen.

GameCreator' Alıntı:
Gokhankrll' Alıntı:
Yüksek çözünürlüklü grafik ile çalıştırmıyor olabilir. Sağ tıklayarak AMD ekran kartı ile çalıştırmayı bir dene istersen.

nasıl yani anlayamadım biraz daha açabilir misin

AMD Catalyst yöneticisine giriş yapınca şöyle birşey olması lazım. Sürüme göre farklılık gösterebilir. Orada uygulamanı ekle ve bu şekilde bir dene.
De%C4%9Fi%C5%9Ftirilebilir-Grafikler.jpg