enes

Üye
3 Ara 2020
54
0
6
(34) İstanbul Avrupa
Arkadaşlar selamlar ,
epic games'de unreal engine de''Sword and Shield First Person Animation Set'' diye hazır bir proje var. Bunu ben sorunsuz kendi projeme nasıl uygularım. araştırmalarımda net olarak bulamadım. Migrate yaptığımda sağlam bir aktarım olmayacağını söylediler. şimdiden teşekkürler

Verimli şekilde aktarılır hiç bir sıkıntı olmaz. Ancak ben nasıl yaptığımı söyleyim. Ben genelde bir paketteki herşeyi istemiyorumdur yada kullanmayacağımdır. Bu nedenle önce herşeyi boş bir projeye alırım. Sonra orda  tektek değerlendirip eğer gerçekten kararımı verdiysem ve kullanacaksam asıl projeye migrate ediyorum.Böylece projemin gereksiz şişmesini önlüyorum ve en güvenli yöntem olan migrate sistemini kullanmış oluyorum.

Sana şunu söyleyeyim Unrealin dosya yönetimi sıkıntılı. Mesela elinde 20 tane saçma sapan example leveller var. Bunları silnmek istediğinde ilk önce onları yüklüyor referans falan arıyor cart curt silerkende takkk crashı yiyorsun. Doğrudan klasöre gir elinle sil laps diye siliniyior hepsi. Content falan aktarırkende bu sıkıntılar oluşuyor. Elinle atarsan sorun olmaz zaten oda aynı şeyi yapıyor . Ama arkadaşın dediği gibi gereksiz dosyaları vs istemiyorsan levellere sağ tıklayıp levelleri migrate edeceksin. En son yapacağın iş olmalı bu