ahmet55

Yeni üye
2 Ocak 2017
1
0
0
(55) Samsun
Merhabalar. Unreal engine programını yeni öğreniyorum bir acemi olarak bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

3dmax ile yaptığımız bir ev düşünelim bütün olarak fbx uzantısıyla kaydedip  unreal engine programıyla açıp odalar içinde rahatlıkla gezinme ve kapı pencere kapama açma vs... Işıklandırma ve render işlemlerini yapabilir miyim ?

Programı öğrenebileceğim tavsiye ettiğiniz kitap veya arşiv var mı? tşkler.

ahmet55' Alıntı:
Merhabalar. Unreal engine programını yeni öğreniyorum bir acemi olarak bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

3dmax ile yaptığımız bir ev düşünelim bütün olarak fbx uzantısıyla kaydedip  unreal engine programıyla açıp odalar içinde rahatlıkla gezinme ve kapı pencere kapama açma vs... Işıklandırma ve render işlemlerini yapabilir miyim ?

Programı öğrenebileceğim tavsiye ettiğiniz kitap veya arşiv var mı? tşkler.

Tabii ki de 3DS Max yazılımı ile yarattığınız objeleri Unreal Engine 4 oyun motoruna aktarabilirsiniz. Odalar içinde rahatlıkla gezme ve kapı açma gibi işlemleri blueprinler ile çok rahat bir şekilde yapabilrisiniz. Işıklandırma ve renderleme işlemlerini de yapabilirsiniz.

Programı öğrenebileceğiniz Türkçe metin kaynağı ne yazık ki bulunmuyor.Fakat görsel eğitimler var. 

http://www.unrealenginedersleri.com/ adresinde Mimari işlerde kullanmak için eğitim var.