Jacky' Alıntı:Dersi veren kimdir? Nereden bileceğiz "profesyonel" olduğunu?
Murat88' Alıntı:Jacky' Alıntı:Dersi veren kimdir? Nereden bileceğiz "profesyonel" olduğunu?
Denemek lazım. Memnun kalmazsanız kullanmazsanız.![]()
Phyrexian' Alıntı:Blog'un altında yazıyor kimin paylaştığı![]()
cahitburak' Alıntı:Bence de hiç değilse forum profilinizi referans olarak göstermelisiniz. Sizi tanıyan (UE4 bilginizi) herhalde en iyi buradan tanır yada Jacky'nin dediği gibi en azından ilk ders için memnun kalınmazsa para iadesi şeklinde birşey yapmalısınız...
Murat88' Alıntı:Phyrexian' Alıntı:Blog'un altında yazıyor kimin paylaştığı![]()
Evet kardeş doğru söylemiş. Yazarın kim olduğu yazıyor altda
cahitburak' Alıntı:Bence de hiç değilse forum profilinizi referans olarak göstermelisiniz. Sizi tanıyan (UE4 bilginizi) herhalde en iyi buradan tanır yada Jacky'nin dediği gibi en azından ilk ders için memnun kalınmazsa para iadesi şeklinde birşey yapmalısınız...
Bloğun sahibi benim şahsen tanıdığım biri değil, bir arkaşım sayesinde ben de öğrendim ama söyledikleriniz mantıklı bence de.
cahitburak' Alıntı:Murat88' Alıntı:Evet kardeş doğru söylemiş. Yazarın kim olduğu yazıyor altda
Bloğun sahibi benim şahsen tanıdığım biri değil, bir arkaşım sayesinde ben de öğrendim ama söyledikleriniz mantıklı bence de.
İlginç bir paylaşım olmuş o halde. Çünkü kendisi istese paylaşırdı bence. Zaten kendisi de online olduğuna göre birşeyler söyleyecektir bu konuda.
Bir de bizim kullanıcı IPlerini görebiliyor olduğumuzdan haberiniz var değil mi?
Murat88' Alıntı:Ben yararlı olacağın düşünüp paylaştım. İşine yarayan kullanır, yaramayan kullanmaz. Bu kadar basit :shy:cahitburak' Alıntı:Bir de bizim kullanıcı IPlerini görebiliyor olduğumuzdan haberiniz var değil mi?
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.