Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba , print string ile saat yaptım fakat resimde göründüğü gibi sol taraftan aşağıya doğru iniyor.Bunu dijital saat görünümüne getirmek istiyorum ama yöntemini bulamadım.
Merhaba , print string ile saat yaptım fakat resimde göründüğü gibi sol taraftan aşağıya doğru iniyor.Bunu dijital saat görünümüne getirmek istiyorum ama yöntemini bulamadım.
Bunu widget blueprintle haledebileceğini düşünüyorum.Önce widget blueprinte bir text ekle sonra Details sekmesinde yazının değiştirileceği bölüme gel yanında bind var orda yeni bir binding oluştur.Ama bunun için senin saatini bir değişken olarak tanımlaman gerekir. Yeni binding oluşturduktan sonra Designer tabından graph tabına geç orda bindingini görüceksin bu resimdekileri yaparsan olucaktır.(Altaki fotoğraf bir konumda solowarrior tarafından atılmıştı.)
Bu resimde değişken olarak Int kullanıldı o yüzden ToText(Int) yazar sen hangi değişkeni kullandıysan onu yap.