TornadoTT' Alıntı:
seckin' Alıntı:
Merhaba.
Karakter üzerine spotlight eklemek istiyorum ama görünmüyor ancak pointlight görünüyor.
Size göstermek için boş bir alana hem spotlight hem de point light ekledim.
Sizce sorun nedir?
1.Resim (Editörden): http://i.hizliresim.com/y4dWR0.png
2Resim (Android Cihazdan): http://i.hizliresim.com/jnJMjG.png

Shader compling in tamamlanmasını bekle önce

Hocam bekledim de değişen birşey olmadı. Spotlight neden görünmez?
Bütün projeyi silip çöpe atacağım bu el fenerini yapamazsam. Zaman sayacı, pil, mekan modelleme, ağaç birçok şey hazır. 
Bir tek el fenerim deki spotlight görünmüyor.

seckin' Alıntı:
TornadoTT' Alıntı:
Shader compling in tamamlanmasını bekle önce

Bütün projeyi silip çöpe atacağım bu el fenerini yapamazsam. Zaman sayacı, pil, mekan modelleme, ağaç birçok şey hazır. 

Çabuk pes etme hemen dur daha ne hatalar çıkıcak.Project settingste platform ayarları var orda android ayarlarına bi göz at istersen

TornadoTT' Alıntı:
seckin' Alıntı:

Çabuk pes etme hemen dur daha ne hatalar çıkıcak.Project settingste platform ayarları var orda android ayarlarına bi göz at istersen

Konuyu açtığım saate bak ::D  Gece uyumadım. Hata illa ki olacak ama hocam bu kadar da olmaz ama yabancı forumlar da gezdim düzgün cevap yazan yok.
Tek sorunum bu kaldı.

seckin' Alıntı:
TornadoTT' Alıntı:

Konuyu açtığım saate bak ::D  Gece uyumadım. Hata illa ki olacak ama hocam bu kadar da olmaz ama yabancı forumlar da gezdim düzgün cevap yazan yok.
Tek sorunum bu kaldı.

Oyun Android Platformu için se Spotlight gözükmez. Yalnızca Pointlight kullana bilirsin.
Spot Light yalnızca static konumda kullana bilirsin. Dinamik olarak desteklemiyor.

https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Platforms/Mobile/Lighting/index.html  -  işte bu da link

Trepidation' Alıntı:
seckin' Alıntı:
Tek sorunum bu kaldı.

Oyun Android Platformu için se Spotlight gözükmez. Yalnızca Pointlight kullana bilirsin.

Spot Light yalnızca static konumda kullana bilirsin. Dinamik olarak desteklemiyor.

https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Platforms/Mobile/Lighting/index.html  -  işte bu da link

Hocam el fenerinde pointlight orantısız oluyor. Alternatif çözüm önerin var m?

seckin' Alıntı:
TornadoTT' Alıntı:

Tek sorunum bu kaldı.

https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Platforms/Mobile/Lighting/index.html   Burada Daha detaylı baka bilirsin

seckin' Alıntı:
Hocam bu konu da son olarak. C++ veya herhangi bir kodla bunu yapmak mümkün müdür?
Bu konu da imkan varsa bunu araştıracağım.
Her şey için teşekkürler.

Belki kameraya el feneri görünümünde optik lens ekleyerek bir şeyler yapmak olur, ama emin değilim bu konuda.

seckin' Alıntı:
Hocam bu konu da son olarak. C++ veya herhangi bir kodla bunu yapmak mümkün müdür?

Kardeşim sadece hayal gücü açısından bi fikrim var severmisin bilmem. Adamın  önüne pointlight koy ve etrafı karanlık ortası transparent png bi fotoğraf bul. Spotlight e benzer heralde :D

cihatozdemir' Alıntı:
seckin' Alıntı:

Kardeşim sadece hayal gücü açısından bi fikrim var severmisin bilmem. Adamın  önüne pointlight koy ve etrafı karanlık ortası transparent png bi fotoğraf bul. Spotlight e benzer heralde :D

Öneri için sağolasın ama pointlight in etrafını kaplamayı düşünüyorum. Gerçek elfeneri gibi bir bölmeye ışığı hapsedip, tekbir yerden ışık vermesini sağlamaya çalışacağım.
Not: sende mi aynısını dedin anlamayadım ama aklıma düşün düşün hızlı olan bu gibi geldi. Sırf elfeneri için kod yazmak aylarımı alır.

seckin' Alıntı:

Android alanım olmadığı için yardımcı olamıyacağım ama yapmak istediğin şeyi söylersen alternatif bir yol önerebilirim.

TornadoTT' Alıntı:
seckin' Alıntı:

Android alanım olmadığı için yardımcı olamıyacağım ama yapmak istediğin şeyi söylersen alternatif bir yol önerebilirim.

Biraz işin kolayına kaçtım. Ev tipi ampul ile el feneri ledlerini düşündüm. Aklıma pointlight ın 3 tarafını kaplamak geldi. Tek bir yerden ışık çıkacak. Gerçekçi etki için 3 farklı pointlight kullanacağım. Gece vaktim olunca deneyeceğim, istediğim gibi olursa görselleri atarım. Teorim tutmazsa C++ şart hocam.