fatih789

Cezalı Üye
12 Ağu 2020
52
-7
0
(61) Trabzon
[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Hata ayıklaması yapılabilir bir APK veya Android App Bundle yüklediniz. Güvenlik nedeniyle, Google Play'de yayınlanmadan önce hata ayıklama özelliğini devre dışı bırakmanız gerek   

[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Bu hatayı alıyorum  yardım cı olurmusunuz

fatih789' Alıntı:
[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Hata ayıklaması yapılabilir bir APK veya Android App Bundle yüklediniz. Güvenlik nedeniyle, Google Play'de yayınlanmadan önce hata ayıklama özelliğini devre dışı bırakmanız gerek   

Eğer "shipping" build yapıyorsan ve halen bu hatayı alıyorsan Packaging Menu de Packaging Settings de "For Distribution"  diye bir seçenek var. Onu işaretlemen lazım.

erginegider' Alıntı:
fatih789' Alıntı:

Eğer "shipping" build yapıyorsan ve halen bu hatayı alıyorsan Packaging Menu de Packaging Settings de "For Distribution"  diye bir seçenek var. Onu işaretlemen lazım.

hocam simdide apı 29 istoyor one oluyor

erginegider' Alıntı:
fatih789' Alıntı:
hocam simdide apı 29 istoyor one oluyor
Android SDK versiyonundan bahsediyordur:

https://docs.unrealengine.com/en-US/Platforms/Mobile/Android/InstallAdditionalAndroidSDK/index.html

çözdüm hocam sağolun son bir sorum var  biliyorsunuz play store 100 mb fazla olunca apk kabul etmiyor bu durumda obb grekli bende apk ve obb şeklinde çıkartıyorum fakat  obb dosyasını kurunca gerekli klasöre kurmuyor elle taşıyınca anca oyun açılıyor bu sorunu nasıl aşa bilirim