Merhabalar,

Geçen sene thruster component ile sadece fizik simülasyonunu kullanarak flying template'deki kısıtlamaların üstesinden gelmek için bir çalışma yapmıştım. Son 2-3 haftadır tekrar dönüş yaptım projeye.

[align=center]
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Sonraki aşamada bölgesel hasar görme ve güdümlü füze eklemeyi planlıyorum. Daha uzun mesafelere seyahat edilebilmesi için de world origin shifting üzerine çalışmam lazım.
Videodaki demoyu oynamak isteyen buradan indirebilir: https://drive.google.com/file/d/0B0LlbsIm3HuuRTJZeEpCRXJCV0E/view?usp=sharing

Eklenmesini istediğiniz önerileriniz varsa söylemekten çekinmeyin.

İyi çalışmalar.

Bence süper görünüyor : o Özellikle options daki kontrolleri gösteren kısma bayıldım. Eline sağlık, demoyu da indiriyorum hemen : )

Teşekkürler arkadaşlar!

Bu arada mermiler biraz dağılım açısı verdim uzak mesafeden düşmanı tutturabilme olasılığını arttırmak için. Güdümlü füze de bitmek üzere. Haftaya indirme linkini yeni versiyonla güncellerim sanırım.

Hocam Ue4 ile alakalı çok geniş bir bilginiz var. Hem sorularımıza verdiğiniz yanıtlar hemde yaptığınız demolar bunu gösteriyor. Peki neden oyun yapmıyorsunuz ? İyi bir hikaye ve ue4 bilginiz bence steam de rahatlıkla greenlight dan geçebilir. Neden forumdan Mesel gibi tek kişinin yapmasına rağmen çok iyi olan bir oyun daha çıkmasın?

UnLucky' Alıntı:
Hocam Ue4 ile alakalı çok geniş bir bilginiz var. Hem sorularımıza verdiğiniz yanıtlar hemde yaptığınız demolar bunu gösteriyor. Peki neden oyun yapmıyorsunuz ? İyi bir hikaye ve ue4 bilginiz bence steam de rahatlıkla greenlight dan geçebilir. Neden forumdan Mesel gibi tek kişinin yapmasına rağmen çok iyi olan bir oyun daha çıkmasın?

Blueprintler elverdiğince her türden "oyun" yapabilirim fakat önemli olan insanların hoşuna gidecek bir oyun yapabilmek. Oyuncuyu tatmin edecek oyun mekanikleri yaratmak hatta bu mekaniklerle bir hikayeyi bütünleştirmek kolay birşey değil. Ben şu aşamada bazı oyun mekaniklerini test edip arada da kendimi geliştiriyorum. İleride başkalarının da zevk alacağına inandığım bir hale gelmeye başlarsa tam bir oyun hazırlama işine girişmeyi düşünebilirim.

[align=center]
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Yenilikler;

- Füze, hem düşman hem oyuncu için.
- Ses efektleri; düşman size kilitlendiğinde çalmaya başlayan mesafeye duyarlı alarm, kabin ve motor sesleri.
- Düşük ve sabit oranda güçle seyahat etmeyi sağlayan yeni control sistemi.
- Yakıt ve güç göstergeleri.

Fizik ve ışıklandırma sapıtmaya başlamadan 80km. mesafeye kadar seyahat edilebilinir. Ondan sonrasında world origin shifting de bir fayda sağlamıyor nedense.

Denemek isteyen buradan indirebilir: https://drive.google.com/file/d/0B0LlbsIm3HuuekZfbURTNklQMWc/view?usp=sharing