brkcnplt

Yeni üye
20 Ara 2019
3
-5
0
Belirtilmemiş
Merhaba arkadaşlar , masaüstü için FPS oyunu geliştiriyorum. Çoğu scripti yazdım ama düşmana ateş edince canını azaltamıyor. Can azaltma scrpitinden eminim ama character cast sırasında bi hata oluşuyo. Düşmana "Health" adında bi değişken verip default olarak 100 belirledim fakat canını yazdırırken 0 olarak gösteriyo. Hangi kısmı yanlış yapmış olabileceğime dair fikri olan birileri varsa öğrenmeyi çok isterim. Cüzi bi miktar ücret karşılığında da yardımcı olabilcek arkadaşlar olabilir.   Sürekli Casting fail oluyor ve yazdırdığım fail çıktısını alıyorum. Ekte hata mevcut , yardımlarınızı bekliyorum

err.md.png

Merhabalar, öncelikle lütfen forum kurallarına uyun ve konularınızı doğru yere açın! Konunuz taşınmıştır. 

Health float değişkenini nerede yazdırıyorsunuz? Add Damage fonksiyonunun içeriğini atarsanız daha iyi olur. Şu an sadece linetrace ile add damage fonksiyonunu ateşlediğiniz gözüküyor.

Selamlar, 

Bir bilgi paylaşım forumunda ücret karşılığı bilgi istemek gerçekten ilginç olmuş ::)  any damage ve apply damage fonksiyonlarını doğru kullanıyormusun veya kendi yazdığın fonksiyon üzerinden mi damage vurmasını istiyorsun bunları anlayabilmemiz için yazılımının geniş versiyonuna ihtiyacımız var. 

https://blueprintue.com/

blueprintin içinden kendi yazılımını ctrl+c ile alıp sitede pencereye doğrudan yapıştır. Create diyip alttaki linki bize burada paylaşırsan kolaylıkla ne yaptığını veya nerde hata yaptığını söyleyebiliriz.

iyi çalışmalar dilerim...