Particle-efekt konusunda ayrıntılı bir eğitim bulunuyor mu? Veya nasıl tam anlamıyla öğrenip kendimi geliştirebilirim bu konuda?
nazim' Alıntı:Particle Effect mi oluşturmak istiyorsunuz? Var olan bir Particle Effecti geliştirmek mi istiyorsunuz? Blueprintte Particle Effect mi çağırmak istiyorsunuz? Sorunuzu biraz daha açar mısınız?
Psgor' Alıntı:nazim' Alıntı:Particle Effect mi oluşturmak istiyorsunuz? Var olan bir Particle Effecti geliştirmek mi istiyorsunuz? Blueprintte Particle Effect mi çağırmak istiyorsunuz? Sorunuzu biraz daha açar mısınız?
Aslında hem hazır olanı kullanmak hem yenisini yapmak istiyorum. Hazır olan varsa hazırım kullanmak, yoksa yenisini yapmak yani kısaca.
theysfkaan' Alıntı:Psgor' Alıntı:Aslında hem hazır olanı kullanmak hem yenisini yapmak istiyorum. Hazır olan varsa hazırım kullanmak, yoksa yenisini yapmak yani kısaca.
Şu tutorial'a bir göz atın, belki bir fikir verir:
Bir de UE4 u ne seviyede biliyorsunuz? Bu işe direkt particle effect tarzı yerlerden girmek yanlış olabilir.
Bende giriş seviyesinde bilen birisi olarak bu konuda iyi bir öneride bulunamayabilirim ama benim önerim ilk olarak platformer yada basit bir FPS oyunu gibi az mekanik barındıran bir projede çalışmanız olabilir. Ben tercihen kendimi geliştirmek için bu yolu tercih ettim. Umarım başarılı olursunuz.Psgor' Alıntı:theysfkaan' Alıntı:Şu tutorial'a bir göz atın, belki bir fikir verir:
Bir de UE4 u ne seviyede biliyorsunuz? Bu işe direkt particle effect tarzı yerlerden girmek yanlış olabilir.
Sanırım giriş seviyesinde biliyorum diyebilirim. Siz neleri tavsiye edersiniz?
Psgor' Alıntı:Particle-efekt konusunda ayrıntılı bir eğitim bulunuyor mu? Veya nasıl tam anlamıyla öğrenip kendimi geliştirebilirim bu konuda?
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.