Santino

Yeni üye
26 Kas 2022
7
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Kod:
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogInit: Display: LogAssetRegistry: Error: Package ../../Plugins/MegascansPlugin/Content/MSPresets/MS_DefaultMaterial_Displacement/Functions/MF_MapAdjustments.uasset has malformed tag
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogInit: Display: LogAssetRegistry: Error: Package ../../Plugins/MegascansPlugin/Content/MSPresets/MS_DefaultMaterial_Displacement/Functions/MF_Transmission.uasset has malformed tag
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogInit: Display:
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogInit: Display: Failure - 2 error(s), 0 warning(s)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogInit: Display:
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   Execution of commandlet took:  10.65 seconds
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogHttp: Display: cleaning up 0 outstanding Http requests.
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogContentStreaming: Display: There are 1 unreleased StreamingManagers
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): Took 18,2038024s to run UE4Editor-Cmd.exe, ExitCode=1
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): ERROR: Cook failed.
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):        (see C:\Users\Monsterrr\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+UE_4.26\Log.txt for full exception trace)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): AutomationTool exiting with ExitCode=25 (Error_UnknownCookFailure)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): BUILD FAILED
PackagingResults: Error: Unknown Cook Failure

MF_MapAdjustments.uasset has malformed tag
MF_Transmission.uasset has malformed tag

Şu ikisi ile ilgili Error alıyorum ve paketlemeyi tamamlayamıyorum.

Nedir bu ikisinin derdi ne etiketi hatasıdır lütfen yardımcı olur musunuz

Paketlediğim projeyi başka bilgisayarda açmak istediğimde Fatal Error ! Game Has Crashed and will close uyarısı alıyorum.
Paketlemedikten sonra herhangi başka bir bilgisayardan projeyi nasıl çalıştıracağız ?

Developement mode da package yaptıktan sonra logları buradan yayınla. Logları WindowsNoEditor/ProjectName/Saved/Logs vb bir klasör de bulabilirsin. Logları görmeden bir şey söylemek çok zor.

https://s7.dosya.tc/server26/vgmuy0/C5.log.html
log dosyası
log karakter sayısı fazla oldu böyle ekleyebildim kusura bakmayın
erginegider' Alıntı:
Developement mode da package yaptıktan sonra logları buradan yayınla. Logları WindowsNoEditor/ProjectName/Saved/Logs vb bir klasör de bulabilirsin. Logları görmeden bir şey söylemek çok zor.

Bu Log çalışmayı yaptığım bilgisayarda;
bahsettiğiniz gibi development mode da aldığım paket ve çalışıyor. ( Daha önce shipping mode da aldığım paket projeyi yaptığım bilgisayarda açılıyor; başka bilgisayarda belirttiğim gibi fatal error hatası alıyordum.)
Şimdi yardımınızı beklerken birde devolopment mode da aldığım paketi diğer bilgisayarda çalıştırmayı deneyeceğim. 
şimdide ilginize tekrar teşekkürler