dgnsparta

Üye
18 Nis 2022
52
-1
6
Belirtilmemiş
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Proje oyunumu blueprintte oluşturdum. Hevesle paketlemeye geçtiğimde bir süre sonra aşağıdaki hatayı almaktayım. 

Unreal engine 4.27 sürümüm. Visual Studio ve oyun için gereksinim olan programları da yüklemiştim. C++ ile ilgili hiçbir bilgim yok. Ne yapmam gerekiyor?
================================================
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogHttp: Display: cleaning up 0 outstanding Http requests.
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogContentStreaming: Display: There are 1 unreleased StreamingManagers
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): Took 102,8498572s to run UE4Editor-Cmd.exe, ExitCode=0
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): ********** COOK COMMAND COMPLETED **********
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): ********** BUILD COMMAND STARTED **********
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): Running: C:\Program Files\Epic Games\UE_4.27\Engine\Binaries\DotNET\UnrealBuildTool.exe TheDoorsProject Win64 Shipping -Project="C:\Users\catdo\Documents\Unreal Projects\ TheDoorsProject \ TheDoorsProject.uproject"  "C:\Users\catdo\Documents\Unreal Projects\ TheDoorsProject \ TheDoorsProject.uproject" -NoUBTMakefiles  -remoteini
="C:\Users\catdo\Documents\Unreal Projects\ TheDoorsProject " -skipdeploy -Manifest="C:\Users\catdo\Documents\Unreal Projects\TheDoorsProject\Intermediate\Build\Manifest.xml" -NoHotReload -log="C:\Users\catdo\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.27\UBT- TheDoorsProject -Win64-Shipping.txt"
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   Parsing headers for TheDoorsProject
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):     Running UnrealHeaderTool "C:\Users\catdo\Documents\Unreal Projects\ TheDoorsProject \ TheDoorsProject.uproject" "C:\Users\catdo\Documents\Unreal Projects\TheDoorsProject\Intermediate\Build\Win64\ TheDoorsProject \Shipping\ TheDoorsProject.uhtmanifest" -LogCmds="loginit warning, logexit warning, logdatabase error" -Unattended
 -WarningsAsErrors -abslog="C:\Users\catdo\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.27\UHT- TheDoorsProject -Win64-Shipping.txt" -installed
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   LogInit: Display: Loading text-based GConfig....
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)):   C:/Users/catdo/Documents/Unreal Projects/ TheDoorsProject/Intermediate/Plugins/NativizedAssets/Windows/Game/Source/NativizedAssets/Public/NewMenuwidgets__pf1885404050.h(77) : Error: Member variable declaration: 'bpv__Location__pf' cannot be defined in 'NewMenuwidgets_C__pf1885404050' as it is already defined in scope
'Class /Script/NativizedAssets.NewMenuwidgets_C__pf1885404050' (shadowing is not allowed)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): Took 21,596293s to run UnrealBuildTool.exe, ExitCode=6
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): UnrealBuildTool failed. See log for more details. (C:\Users\catdo\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.27\UBT-TheDoorsProject-Win64-Shipping.txt)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): AutomationTool exiting with ExitCode=6 (6)
UATHelper: Packaging (Windows (64-bit)): BUILD FAILED
PackagingResults: Error: Unknown Error

Bu arada projedeki intermediate ve save dosyalarını silip deneme de yaptım. Ancak işe yaramadı. Zaten sildikten hemen sonra paketlemeye geçtiğimde yeniden o dosyaları klasörde kendisinin oluşturduğunu gördüm.

NewMenuWidgets içinde aynı isim iki kere geçmiş. Aynı isimde iki şey olamaz. Büyük ihtimalle bu isim bpv__Location__pf.

Plugins/NativizedAssets/  hata bu pluginden kaynaklı, motor dosyalarından biriyle çakışma yaşıyor. store plugini değil gördüğüm kadarıyla 3rd party bir plugin. dolayısıyla durumu düzeltme şansın yok mecbur kaldıracaksın plugini.

Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.

Paketleme yaparken BluePrint kısmında inclusive değil disabled i deneyerek yaptım. Paketleme çok daha hızlı ve başarılı oldu. Ancak oyun içinde bir hataya sebebiyet verir mi bu işlem hiç bilmiyorum. 

Plugins/NativizedAssets/bunun için ilgili projenin dizinine girip oradan silmem gerekli değil mi? Ancak bu pluginin ne işe yaradığını bilmiyorum. Çünkü ben yüklemedim.

nativize aktive edince devreye giren bir motor plugini o zaman. nativize işlemi blueprint yazılımı C++ dönüştüren bir sistem ancak dikkat edilmesi gereken birçok konu var yoksa hata veriyor (macro,structure ...vs kullanamazsın gibi) dolayısıyla disable edilmiş haliyle paket alman daha doğru ki öyle yapmışsın, yani sorun yok.