guvengunes Yeni üye 3 Şub 2016 72 3 0 48 (38) Kayseri www.metrografik.com.tr 22 Mar 2016 #1 Merhaba arkadaşlar android için projemi çıktı almak istiyorum ama bu problemle karşılarıyorum sebebini bilen varmı . [/url][/img]
Merhaba arkadaşlar android için projemi çıktı almak istiyorum ama bu problemle karşılarıyorum sebebini bilen varmı . [/url][/img]
guvengunes Yeni üye 3 Şub 2016 72 3 0 48 (38) Kayseri www.metrografik.com.tr 22 Mar 2016 #2 guvengunes' Alıntı: Merhaba arkadaşlar android için projemi çıktı almak istiyorum ama bu problemle karşılarıyorum sebebini bilen varmı . [/url][/img] Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar benim yaşadığım sorunları kimse yaşamıyor mu yoksa ben mi zor bilgler soruyorum cevap bulamıyorum Oyla 0 Downvote
guvengunes' Alıntı: Merhaba arkadaşlar android için projemi çıktı almak istiyorum ama bu problemle karşılarıyorum sebebini bilen varmı . [/url][/img] Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar benim yaşadığım sorunları kimse yaşamıyor mu yoksa ben mi zor bilgler soruyorum cevap bulamıyorum