Airland

Yeni üye
11 Kas 2016
55
-5
0
(35) İzmir
Arkadaşlar bugün deneme olarak yaptıgım oyunu package edeyim dedim (oyunu androide yapıyorum) gerekli sdk dosyalarını yükledim fakat şu hatayı aldım package sonunda (PackagingResults:Error: Error Unknown Cook Failure) sorun nedir??

aldığın hata penceresine failed yaz orada hatalarını göreceksin onları düzelttikten sonra izin verir çıkarabilirsin

Cenk' Alıntı:
aldığın hata penceresine failed yaz orada hatalarını göreceksin onları düzelttikten sonra izin verir çıkarabilirsin

Hocam onu düzelttim dediğiniz gibi kontrol ettim hallettim bu seferde telefonda başlatmayı deneyince durduruldu hatası alıyorum?

Airland' Alıntı:
Cenk' Alıntı:

Hocam onu düzelttim dediğiniz gibi kontrol ettim hallettim bu seferde telefonda başlatmayı deneyince durduruldu hatası alıyorum?

blueprint kodlarınızı kontrol edin veya dediğiniz hatayı project setting kısmından android ayarlarına bakmanı tavsiye ederim telefon için gereksinimleri fazla yapmış olabilirsin ...