Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enoes241

Cezalı Üye
6 Haz 2015
84
2
0
(38) Kayseri
3dgta.tk
benim oyunda sıkıntı var sandım ve yeni bi proje açtım hiçbişeye ellemeden paketleyeyim istedim fakat orda bile hata aldım build error şimdi ne yapmam lazım

Sorununuzu ilk kez gördüm ve resmi Unreal Engine Q&A sistemi üstünden biraz araştırma yaptım. Bu sorunların %90'ı Unreal Engine ile kaynaklı. Yani bug olarak geçiyor diyebiliriz. Versiyonunuz nedir? 4.8'de düzeltildi diye 1-2 kişi yazmış. Bunun için Jacky nickli arkadaşa bildireceğim, bu konuda size onun daha çok faydası olacağına inanıyorum :) 

teşekkür ederim bende bir yandan araştırmaya devam ederken kullandığım sürüm ile alakalı olduğunu gördüm farklı bir bracnh kullanıyordum özelleştirilmiş bir sürüm yani versiyonu bıraktım ve sorun halloldu diyebilirim

Geciktim, kusura bakmayın. Biraz meşguldüm bu aralar. Benim de birebir karşılaştığım bir hata değil ama AnswerHub'da biraz araştırma yaptım. Klasör isimlendirmelerinden kullanılan plugin'lere kadar pek çok şey yol açabiliyor anlaşılan. Sorunla tekrar karşılaşırsanız haber verin biraz daha detaylı araştırma yaparız.

İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...