darkwars

Yeni üye
20 Ağu 2022
6
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Arkadaşlar bu talking tom ana haber bülteni diye bir oyun var. Yanında köpek de var tom un. Neyse işte orda bir sistem var.
Kayıtı başlatıyosun, konuşuyorsun ve sonra kayıtı bitiyor ve o kayıtı sesinle beraber izliyorsun.
Bende bir oyun yaptım. Oyunda sahneler var bu sahnelerde karakterlere dublaj yapıcaz. Daha sonra o sahneyi tekrar aldığımız kayıt ile izlicez.
Baya araştırdım fakat bulamadım. Yani oyunu bitirdim bir tek bu kaldı. Bunuda halletsem steam e atıcam. 
Bana yardım edebilir misiniz? Bilen biri var mı?

Şöyle bir baktım internete kaynak bulamadım. Unreal engine e record yazdığımda gelen node lara baktım. Resimdeki gibi node lar vardı. belki bunlar işe yarıyordur denemedim. Finish recording de inputlardan anladığım bu kaydı pc de bir dosyaya kaydediyor sanırım gerek var mı bilmiyorum. Ama kaydedilen şeyi bir değişken ile hafızada tutabiliyorsun ve istediğin zaman oynatabilirsin gibi.

Ama start recording dediğinde mikrofonu algılayacak mı ya da nasıl bir şey olacak hiç bilmiyorum denemedim. Sadece bir fikir.

Levele girdiğim anda mikrofon kayıtı ve arka planda o levelin sahnesini kaydeden bir kod çalışmaya başlıcak. Bende karakterleri o sırada seslendiricem. Level bittiğinde, ekran kaydı ve mikrofon kaydı durmuş olacak, 
oyun beni menüye atacak. Daha sonra menüde MY MOVIES kısmına gidip oradan o sahneyi sesimle beraber izliyebileceğim. Olay bu. Senin yaptığın kod buna yarar mı acaba?

Valla okudum ama bir şey anlamadım ne yalan söyliyim.

Ömer in attığı bağlantıya da bir bakar mısın?

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Video çektim sesimi algılıyor kaydederken duyabiliyorum da ayrıca kayıt ederken gösterge de çıkıyor ve her şey bittiğinde Recordings adlı klasöre kayıt ediliyor.Daha sonra dinleyebiliyoruz. Özelden yaz yardımcı olayım bununla ilgili. Ayrıca video kaydederken mikrofon sesi ve oyunda da ekstradan mikrofon sesi çıktığı için sesler karışmış olabilir.

Yaptığım Gelişmiş Kayıt Sistemi : 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Ben baktım ömerin attığına , Audio Capture mikrofondan geri dönüş alır ve onu kaydedecek asıl elemana iletmeye yarıyor. Yani sesi oyuna çekiyor Audio Capture. Bizim asıl kaydedici elemanımız ise oyundaki sesleri kaydeden eleman ve mikrofonda oyuna aktarıldığı için onu içerisine alıp kaydedebiliyor.