LTD şirket kuracaktım fakat next feste katılmak için süre yetmez gibi duruyor, ayrıca 2-7 gün oyunun onaylanma süresi de var. Ben de ad soyad ile yayınlamayı düşündüm oyunu (wishlist için), bunu yapınca da Steam'de Developer ve Publisher kısımda ad soyad gözükecek şirket adı değil. Oysa daha kurumsal durmanın hem kurumsal algı + itibar açısından hem de topluluk açısından önemi çok fazla. Discord + diğer çeşitli sosyal medyalarda şirket gibi ilerlemek ve insanların tek bir kanalı takip etmesini sağlıyor. Ad soyad olunca işler terse biniyor.
LTD şirket açmadan (şahıs şirketi ile) ad-soyad kullanmamanın bir yolu var mıdır? Yasal ad zorunlu diyorlar fakat belki kaçırdığım bir yöntem vardır.
İleride şirket adı değiştirmek istesem öyle bir yöntem yok, ancak yeni hesap açıp ona taşımak var. Fikri olan var mı?
Transferring Applications (Steamworks Belgeleri) (steamgames.com)
LTD şirket açmadan (şahıs şirketi ile) ad-soyad kullanmamanın bir yolu var mıdır? Yasal ad zorunlu diyorlar fakat belki kaçırdığım bir yöntem vardır.
İleride şirket adı değiştirmek istesem öyle bir yöntem yok, ancak yeni hesap açıp ona taşımak var. Fikri olan var mı?
Transferring Applications (Steamworks Belgeleri) (steamgames.com)