Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farz edelim bir oyun yaptık yayınlamak istiyoruz .exe sinide çıkardık diyelim oyunu yayınladığımızda unreal engine bizden her para kazancımızda para alıcakmı veya yayınlamak için paramı vericeğiz yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba benim bu soruya ek bir sorum daha var cevaplarsanız sevinirim.Bir oyun yaptım diyelim ve bu oyunu steam'de ücretli olarak yayınlayacağım.Bu oyunda kullandığım programlar maya ve 3dsmax değil. Blender, Fuse ve Mixamo. Oyun içi materyallerinde hepsi internetten ücretsiz kaynaklardan diyelim.Bu kullandığım veya başka ücretsiz kullanacağım programlar oyun içinde credit gibi bir kısımda gözükmeli mi ? Yoksa hiç bir şeye yapmak gerekmez mi ? Bir de oyunun Steam'de yayınlanması için Epic Games ile nasıl iletişime geçeceğiz yani izin lisans benzeri şeyler.Bu ve bunun gibi sorularım var bu tarz konularda beni detaylı olarak aydınlatırsanız sevinirim.