corleonenero' Alıntı:
Hocam Güldürdünüz

. Ama Altınız Çizdiğim Ve Kırmızı Yaptığım Ve yine aynı zamanda Kalınlaştırıp İtalik Yaptığım Yere Dikkat Çekmek İstiyorum.
kardesım bende sana sunu soyleyeyım yol gosterıcem tamam ama ılk once adım adım gıtmek gerek sen oyle bısey ıstedınkı koskoca bı sıstemı tek bır soruya sıgdırdın.Ilk once en basından baslamak gerek yanı aslında ne ısteyecegını bılmek lazım oyun yapmak ısteyen bır ınsan ya herseyı ogrenmelı yada bı bolumunu ogrenıp dıger kısmını paylasmalı ekıp işi cunku.
1.
modelleme: oyundakı objelerın cızımı bunun ıcın bırcok program var (autodeskmaya.3ds max.zbrush.mudbox vs. gibi)
2.
rigleme: karakterlerın yurumesı haraket edebılmesı için yanı kemık sıstemı bunuda yıne cızım programlarından elde edebılırsın autodesk maya ve 3ds max gibi
3.
texture boyama. ben photoshop.substance paınter ve mudbox kullanıyorum ama sen sadece photoshop ıle substance painterı ogrensen yeter
4.
anımasyon buda yıne cızım programlarından saglanıyor autodesk maya 3ds max gıbı
5.Ve en sonda
unreal engıne 4 gıbı bır oyun motorun da hepsını bir araya getırme bunun ıcınde c++ bılgısı yada unrealdakı kolaylastırılmıs scrıptlı halıni yanı blueprınt bilgisi.
sımdı bunları nasıl temın edıceksın.ılk once neyı ogrenmek ıstıyosan ordan basla bence modellemeden he dıyosan ben cok saglam projeler yapmak ıstemıyorum sadece oyun yapayım yeter 5.kısmı sana tercıh ederım unreal dakı blueprınt kısmını kas objelerı ınternetten bulursun ama ne kadar saglıklı olur bılemem