mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
579
2
43
28
Arkadaşlar biliyorsunuz yaptığımız oyunlarda müzikler de önemli bi parça ve müziği de karakter modeller gibi yada kod yazar gibi yapamıyoruz elimize saz alıp çalma da şansımız yok :D . Sözün kısası müzik ihtiyacmızı nerden giderebiliriz. Youtubede telifsiz müzikler diye arattığımızda tonla müzik var ama emin olamadım başım ağrır mı acaba. yani genel itibariyle bu konuyla alakalı bi önerisi olan varmı. Youtubeden tlifsiz müziklerle alakalı veya nerden elde edebiliriz nasıl çözüm üretebiliriz.

Tamam hocam sağol bakcam. Peki youtubedeki telifsizler hakıında bilgin yok mu. 

Konudan bağımsız bi sorum daha olcak. Oyun için ekran resimleri lazım wallpaler vs. editörden çekmek istiyorum bunu ama ekran kalabalık. ekranı temiz hale hetirerek görüntü nasıl alırım

Bu özellik çok iyiymiş çok sağol valla çok yardımcı oldum yocam her iki konuda da

AudaCity adlı programı indir windows sesini kaydetme özelliğini aç. Sonra müzik ya da ses ne varsa kayda al programdanda kayda al wav olarak kaydet :D
Satın alıp almadığın anlaşılmaz bir şey olacağını sanmam. Ama illegal bir şey tabi istemezsen yapma.

Riske gerek yok hocam ya sonuç olarak ortaya da emek koyuyoruz caner arkadaşın paylaştığı sitede 6 7 dolara müzikler var 2 3 tane alsam yeter yani sağol :)