SchnellBurak

Yeni üye
26 Şub 2016
34
0
0
(34) İstanbul Anadolu
Merhaba Arkadaşlar oyun içi yazılar konusunda kararsız kalıyorum acaba en sabit yöntem nedir hud sistemini kullanıyorum şuan için, bilindik kolay bir yöntem varmıdır.
Sonradan ing çevirdiğimizde tekbir klasörde olsun istiyorum yazıları.
Bölüm başlarında bilgilendirme yazıları veya sağlık kutusuna veya asansöre binince E tuşuna bas yazıları vb. en basit nasıl yapılır.

SchnellBurak' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar oyun içi yazılar konusunda kararsız kalıyorum acaba en sabit yöntem nedir hud sistemini kullanıyorum şuan için, bilindik kolay bir yöntem varmıdır.
Sonradan ing çevirdiğimizde tekbir klasörde olsun istiyorum yazıları.
Bölüm başlarında bilgilendirme yazıları veya sağlık kutusuna veya asansöre binince E tuşuna bas yazıları vb. en basit nasıl yapılır.

Bak sana şöyle söyliyim Dostum. İlk sorunu cevapliyim. Oyun içi yazıları Widget İle eklersin.
2. sorun ise bilgilendirme yazılarını aynı şekilde widgette yaparsın fakat bunu triggerbox'ta yaparsan oraya geldiği zaman bilgilendirir.
3. sorun ise sağlık kutusunda veya asansöre binince yazı yazması bu videoda abimiz güzelce anlatmış bi bak derim: 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

SchnellBurak' Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşım. Bu widget ile yaparken her yazı için ayrı ayrımı widget oluşturmamız gerekiyor ? Yoksa tek widgetta bi kaç ekran yazısı kaydede biliyormuyuz?

Eğer tuşa basıp yapmak istiyorsan ayrı ayrı yapıcaksın. Fakat ekranda kalıcı olarak kalıcaksa Can , zaman gibi tek bir widgette toplicaksın.