leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,537
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Arkadaşlar Advanced Session ile sunucu kuruyorum herkes katılabiliyor fakat ben oyun başladıktan sonra oyunun ortasında birinin şak diye katılmasını istemiyorum. Sadece Lobbydeyken katılabilmesini istiyorum bunu nasıl önleyebilirim ?
LobbyGM - LobbyPC -LobbyCharacter normal oyun modundan farklı hepsi Levelde farklı bir levelde. Mesela Level ismine göre filtreleyemez miyiz bunu ?

Edit: İsterseniz sessionun extra settingsine bilgi girip daha sonra değiştirirsiniz ve oyuncu filtrelemede sessionu görüp bağlanamaz. Mesela Leveli lobby olmayana bağlanma gibi.

Ya da daha basit versiyonu şu:

Lobby Levelde Server Travel yapmadan önce destroy session yaparsanız session aramalardan kaldırılır fakat sizin sunucunuz hala aktif kalmakta. Videosu işe aşağıda.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Advanced sessionda update session fonksiyonu var, extra settingsten başlayıp başlamadığını gösteren bir işaret koyabilirsin. Ama üzerine gelince bu fonksiyonun, yeni bir session oluşturduğunu söylüyor. Bir de add or modify isminde bir fonksiyon var, muhtemelen add or modify kullanman gerekir.