elvancetin

Yeni üye
21 Ocak 2016
15
1
0
29
(34) İstanbul Avrupa
Öncelikle bu konuyu okuyan herkese iyi forumlar. Takım Arkadaşı Arıyorum konu başlığı altında bir çok konum oldu. Farklı oyun düşüncesi seçenekleriyle. Açtığım konularda aramıza katılıp bizi yarı yolda bırakan arkadaşlar çok oldu. Ve o projeleri çöpe atmak zorunda kaldık. Biz artık gerçekten bizi yarı yolda bırakmayıp bu işin sonuna kadar gelecek arkadaşlar arıyoruz. Dilerseniz hemen detaylara geçeyim.

Şuan ekipte 2 kişiyiz. Şunu belirtmek istiyorum. Arkadaşım şuan Rusya'da ikamet etmekte. Kendisinin bu aralar Rusça sınavı var. Bugün itibari ile 15 gün aramızda olamayacak. Bunu bilerek lütfen bana mesaj atın.

Biz Unreal Engine Source Code üzerinden gitmekteyiz. Arkadaşım kodlama dillerinden bir çoğuna hakim. Ben ise yarım yamalak hakimim. Ama ben Unreal Engine iç kısmı ile Blueprint, Animasyon vb. gibi şeyler ile ilgileniyorum. Arkadaşım ise daha çok dış kısımlarla Visual Studio kodlama üzerinden gidiyor.

Ekibimiz de şuan şu pozisyonlar açıktır;

Level Designer
3D Model
Ses
Animasyon'da olabilir. Çok fazla bir bilgim yok. İnternet'ten video izleyerek animasyon yapabiliyorum. Bu şekil de öğrenmeye çalışıyorum.
Grafik

Ekibimize Alım Şartları;

Yaş sınırlaması getirmek istemiyorum. Birbirimize saygılı olduğumuz sürece yaşın pek önemli olacağını sanmıyorum çünkü.

İkamet ettiğiniz yer de önemli değil. "Ben şurada oturuyorum yazacağım ama belki kabul etmezler" demeyin yazın.

Proje Hakkında Detaylar;

Başlıkta da belirttiğim gibi MMOFPS olacak. Bunun pek dışına çıkılacak mı derseniz evet çıkacağız. Diğer MMOFPS'ler de olmayan yeni bir ekleme yapacağız. Ben oynadıklarım da görmedim bu eklentiyi. Sanırsam hiç birin de yok diyebilirim.

Proje Hakkında Görseller;

Görselleri yüklemiştim ama sayfa da görünmediler. O yüzden görselleri link olarak bırakıyorum.

https://i.hizliresim.com/okNm4Q.png

https://i.hizliresim.com/1gZoOY.png

https://i.hizliresim.com/PraVJ6.png

Şu an da bu görseller de gördüğünüz ekranlar deneme amaçlı yapılmıştır. Tabi ki de bunların geliştirmeleri yapılacaktır.

Şunu da belirtmek istiyorum. Ekibimizi tam kadro topladıktan sonra da mesaj atanlar olacaktır elbet. Mesaj atanlar için ekipte ki arkadaşlarımla konuşup ekipçe karar vererek kendilerine ileteceğim. Çünkü bireysel karar vermek ekibi hiçe saymak demektir.

Evet geldik en sonuna.Unutmadan söyleyeyim lütfen gönüllü çalışacak arkadaşlar mesaj atsın. 

İletişim:

Elvan ÇETİN 

0541 722 8391 

Genellikle gece sabaha kadar proje üzerinde çalışmaktayım. Aramak isterseniz 18:00'dan sonra arayabilirsiniz. Mesaj atmak isterseniz de saat pek önemli değildir. İstediğiniz saatte mesaj atabilirsiniz.

beyler ue4 e yeni başladım. hobi olarak tek kişi yapacağım. günde 3-4 saatim var. nerden başlayım veya siz nasıl öğrendiniz. bana yardımcı olur musunuz

Kardeşim Menüler iyi güzelde sana bi sorum olacak server nasıl kuruyorsunuz  "login_kullanıcıbilgileri(xp-oyun içi para vb. )" Bende mmofps oyun projesi yapıyorum tek başıma maplar-menüler-karakter 2-awp2-ağıırmakinalı-can sistemi-oran tablosu bunlar tamam bi işte server sorunum var yardımcı olurmusun