Navigation meshiniz var mı?

Size doğru yürümemesinin nedeni büyük ihtimal ile bu.

Bu tür durumlarda print kullanarak sorunun nerede olduğunu çözmeye çalışın,

Onseepawn çıkışına bir print bağlayın,eğer sizi gördüğünde ekrana birşey yazdırıyor ise sorun moveto kısmındadır tarzında..

ClimbDown' Alıntı:
Navigation meshiniz var mı?

Size doğru yürümemesinin nedeni büyük ihtimal ile bu.

Bu tür durumlarda print kullanarak sorunun nerede olduğunu çözmeye çalışın,

Onseepawn çıkışına bir print bağlayın,eğer sizi gördüğünde ekrana birşey yazdırıyor ise sorun moveto kısmındadır tarzında..
print kulalndım ve hello yazdırdım evt yazıyor aynı şeyi farklı bir projede yapınca oluyor sorunu anlayamadım bir türlü.

ClimbDown' Alıntı:
Levele bir navigation mesh yerleştirip (navigation)build aldığınızdan emin misiniz?

çok teşekkürler navigation mesh hep gördüm ama yapmadan olmuştu diğer projemde ama bunda eklemem gerekti  çok saolun.

LetsGoPop' Alıntı:
ClimbDown' Alıntı:
Levele bir navigation mesh yerleştirip (navigation)build aldığınızdan emin misiniz?

çok teşekkürler navigation mesh hep gördüm ama yapmadan olmuştu diğer projemde ama bunda eklemem gerekti  çok saolun.

birde on hear noise  hakkında ders bulamadım ses duyunca filanmı çalışıyor nasıl çalıştığı hakkında bilginiz varmıdır?

LetsGoPop' Alıntı:
ClimbDown' Alıntı:

LetsGoPop' Alıntı:

birde on hear noise  hakkında ders bulamadım ses duyunca filanmı çalışıyor nasıl çalıştığı hakkında bilginiz varmıdır?

Sanırsam blueprintde çalışmıyordu,

Yapay zeka için blueprint aşırı derecede yetersiz şuan.

LetsGoPop' Alıntı:
ClimbDown' Alıntı:

LetsGoPop' Alıntı:

Evet, AI ses duyunca çalışıyor. AI'da EyePerception sistemini kurduysan bu sistemi rahatça kuracaksındır diye düşünüyorum. İnternette araştırma yaparsan UE4 ile ilgili, sorun yaşayanların konularını inceleyerek kendin de kurabilirsin.