sevanberkay

Yeni üye
7 Ara 2018
29
8
0
27
(22) Edirne
Merhabalar.
Şimdi benim levelımda oyunu başlatınca bi yerde collision varmış gibi davranıyo karakter.Silindir bir collision.Aslında öyle bir collision yok. bakıyorum oraya hiç bir actor yok orda.Oyun içindeykende F1 e basıyorum yok hiçbişey göstermiyo.Ama karakter onun etrafında dolanıyo navigate ediyo.Anlayamıyorum olmayan birşeyi oraya nasıl var ediyor. Navigationı Boundsı kaldırdım yeni bir tane ekledim hala aynı sorun. Navigationı tekrar tekrar  build ettim hala aynı sorun çözemedim.Varmı bir bilginiz ?

Karakter dediğin oyuncu karakteri mi yoksa yapay zeka mı? Oyuncu için Nav Bounds'daki değişikliklerin bir önemi yok çünkü.

Oyun sırasında show collision konsol komutuyla veya editörde viewport'ta Lit sekmesinde > Show Player Collision diyerek bak bakalım herhangi birşey var mı orada.

Jacky' Alıntı:
Karakter dediğin oyuncu karakteri mi yoksa yapay zeka mı? Oyuncu için  Nav Bounds'daki değişikliklerin bir önemi yok çünkü.

Oyun sırasında show collision konsol komutuyla veya editörde viewport'ta Lit sekmesinde > Show Player Collision diyerek bak bakalım herhangi birşey var mı orada.

teşekkür ederim yanıtın için.Yok bu bence tamamen unreal enginein hatası.kaydedip projeyi kapatıp tekrar açtım sorun çözüldü teşekkürler. :)