SamsunLee

Yeni üye
11 Ağu 2015
225
-2
0
(55) Samsun
Arkadaslar bitane obje var mapteki başka bir karaktere deyince animasyon veya başka bişe olcak nasil tetiklicem objein karaktere deymesini

playere değil farkli bir mesh e

Gönderiyorum 1 dakıka 

a2bEE2.png
[/url][/img] 
qPZBEq.png
[/url][/img] 2 bp oluşturdum collısıon'ları birbirine temas ettıgınde true etmedıgınde false çalışıyor.

Benim yapmak istedigim bi objenin haritadaki bir karaktere deydiğinde karakterin animasyon yapmasi,senin yolladğn bp'de  box ve sphere yazmadığı için mantığını tam kavrayamadim

O bp de collısıon olusturuyorsun yukardakı fotoğrafta gördugun gıbı Box yazıyor sol ustte işte ondam oncompenentbeginoverlap alıyorsun ve yukarıdakı blueprıntı oluşturuyorsun harıtada sadece o değdiginde çalışması istedigin karakterı yukarıdakı gibi eşitlıyorsun. senin istediğin kendi karakterine değmesi mi yoksa başka karaktere mi eğer kendi karakterınse zaten direk baglayabilirsin.

DeveloperPHOBOS' Alıntı:
O bp de collısıon olusturuyorsun yukardakı fotoğrafta gördugun gıbı Box yazıyor sol ustte işte ondam oncompenentbeginoverlap alıyorsun ve yukarıdakı blueprıntı oluşturuyorsun harıtada sadece o değdiginde çalışması istedigin karakterı yukarıdakı gibi eşitlıyorsun. senin istediğin kendi karakterine değmesi mi yoksa başka karaktere mi eğer kendi karakterınse zaten direk baglayabilirsin.

Tam olarak yapıp vermen lazım.

cahitburak' Alıntı:
DeveloperPHOBOS' Alıntı:

Tam olarak yapıp vermen lazım.

:D :D