selam dostlar obb dosyasını gerekli klasöre otoamatik kurmuyor elle taşıyorum bu hatayı nasıl aşa bilirim
fatih789' Alıntı:selam dostlar obb dosyasını gerekli klasöre otoamatik kurmuyor elle taşıyorum bu hatayı nasıl aşa bilirim
erginegider' Alıntı:fatih789' Alıntı:selam dostlar obb dosyasını gerekli klasöre otoamatik kurmuyor elle taşıyorum bu hatayı nasıl aşa bilirim
Sanırım konu şu sayfada tüm ayrıntıları ile anlatılmış:
https://forums.unrealengine.com/dev...-unreal-engine-4-with-android-how-to-with-obb
erginegider' Alıntı:fatih789' Alıntı:selam dostlar obb dosyasını gerekli klasöre otoamatik kurmuyor elle taşıyorum bu hatayı nasıl aşa bilirim
https://forums.unrealengine.com/dev...-unreal-engine-4-with-android-how-to-with-obb
hocam lütfen yardım edn benim önümdeki tek engel olarak kaldı litfen hocamerginegider' Alıntı:fatih789' Alıntı:selam dostlar obb dosyasını gerekli klasöre otoamatik kurmuyor elle taşıyorum bu hatayı nasıl aşa bilirim
fatih789' Alıntı:hocam lütfen yardım edn benim önümdeki tek engel olarak kaldı litfen hocamerginegider' Alıntı:Sanırım konu şu sayfada tüm ayrıntıları ile anlatılmış:
erginegider' Alıntı:fatih789' Alıntı:hocam lütfen yardım edn benim önümdeki tek engel olarak kaldı litfen hocam
Hocam kendi adıma kısa bir şey olsa ben yardım edeyim eyvallah ta sana direk verebileceğim bir cevabım yok. Çok fazla değişken var senin durumda. Senin durumun ne olduğunu hangi konumda olduğunu bilmeden neleri yapıp neleri yapmadığını anlamadan sana söyleyeceğim her şey bence yanlış olur. Yukarıda verdiğim linkte tüm süreç çok güzel anlatılmış. Senin durumla ilgili de 3 tane link var oralarda bakman gerekir. Senin şu an neleri yapıp yapmadığını bilemediğimden tüm sayfayı çevirmem gerekir ama o kadar vaktim yok. Sana tavsiyem ingilizcesi olan birisini yanına oturttur madde madde check ederek ilerle. Ya da benden çok daha bilgililer vardır. Bilen varsa yardım edecektir.
Kusura bakma yardım edemedim.
fatih789' Alıntı:selam dostlar obb dosyasını gerekli klasöre otoamatik kurmuyor elle taşıyorum bu hatayı nasıl aşa bilirim
karacan451' Alıntı:fatih789' Alıntı:selam dostlar obb dosyasını gerekli klasöre otoamatik kurmuyor elle taşıyorum bu hatayı nasıl aşa bilirim
Nasıl elle taşıyorsun ? Telefonun obb klasöre uygulamanı attığında çalışmıyor mu ?
bunu yapıyor musun ?
karacan451' Alıntı:fatih789' Alıntı:selam dostlar obb dosyasını gerekli klasöre otoamatik kurmuyor elle taşıyorum bu hatayı nasıl aşa bilirim
Nasıl elle taşıyorsun ? Telefonun obb klasöre uygulamanı attığında çalışmıyor mu ?
bunu yapıyor musun ?
fatih789' Alıntı:karacan451' Alıntı:Nasıl elle taşıyorsun ? Telefonun obb klasöre uygulamanı attığında çalışmıyor mu ?
bunu yapıyor musun ?
apk yı kurunca telefonda android obb bölümünde obb dosyasının isminde yani main.com. yourcompany isimli bir kliasör oluşuyor onun içine atınca oyun çalışıyor diğer türlü ekrana ingilizce eksik dosya bulumadı hatası geliyor dowland because diye baslayan bir yazı
karacan451' Alıntı:Nasıl elle taşıyorsun ? Telefonun obb klasöre uygulamanı attığında çalışmıyor mu ?
bunu yapıyor musun ?
otomatik olarak nasıl kurar obbyi elle atınca çalışıyor anca bide playstoreden inderen için nasıl otomatik telefonuna obb dosyasını nasıl kurar
karacan451' Alıntı:fatih789' Alıntı:apk yı kurunca telefonda android obb bölümünde obb dosyasının isminde yani main.com. yourcompany isimli bir kliasör oluşuyor onun içine atınca oyun çalışıyor diğer türlü ekrana ingilizce eksik dosya bulumadı hatası geliyor dowland because diye baslayan bir yazı
otomatik olarak nasıl kurar obbyi elle atınca çalışıyor anca bide playstoreden inderen için nasıl otomatik telefonuna obb dosyasını nasıl kurar
karacan451' Alıntı:fatih789' Alıntı:apk yı kurunca telefonda android obb bölümünde obb dosyasının isminde yani main.com. yourcompany isimli bir kliasör oluşuyor onun içine atınca oyun çalışıyor diğer türlü ekrana ingilizce eksik dosya bulumadı hatası geliyor dowland because diye baslayan bir yazı
inşallah hocam
Bende uygulamamı play console yükledim.Henüz onaylama sürecinde.Uygulama onaylandıktan sonra büyük ihtimalle kendisi halleder diye düşünüyorum.
Bende uygulamamı play console yükledim.Henüz onaylama sürecinde.Uygulama onaylandıktan sonra büyük ihtimalle kendisi halleder diye düşünüyorum.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.