ozelgoze' Alıntı:
Nvidia flex, waveworks gibi branchları tek engine içerisine toplama konusunda bilgisi olan var mı? Programcı olmadıgımdan zorluk çekiyorum kabaca bahsedilemeyecek bir durum ise belirtirseniz en azından profesyonel yardım aramaya devam ederiz. Teşekkürler..
Merhaba, öncelikle
bu sayfa üzerinden Epic Games'e, Github hesap adınızı belirtmeniz gereklidir. Daha sonra yaklaşık 2dk içinde Github üzerinden, Epic Games size bir davet atacak ve onu kabul etmeniz gerekli. Bu daveti kabul ettikten sonra, Epic Games Unreal Engine 4 sürümü
bu bağlantı üzerinden " private repository" olarak size gelecektir. Bu depoyu "
fork" edeceksiniz. Fork ettikten sonra bilgisayarınız üzerinde bir "
clone" oluşturun. Bu entegrasyonu tamamladıktan sonra
https://github.com/NvPhysX/UnrealEngine adresindeki repository erişebileceksiniz. Burada hairworks, Flow gibi branchler var.
Branchları birleştirmek için istediğiniz kadar NVIDIA GameWorks Unreal Engine 4 branch kopyalayıp üzerinde "
merge" işlemini kullanmanız gereklidir. Kısacası,
source control terimlerini öğrenip uygulamanız gereklidir.
Branchleri,
merge ile birleştirirsiniz.
Branch ve merge işlemi için bir örnek:
Aynı işlemi benzer bir şekilde diğer
source control (Perforce) geçerlidir.
Buradaki branchleri seçip daha sonra
clone olarak yerel bilgisayarına ekleyip daha sonra UE4 indirdiğin branche ekleyip daha sonra bu iki farklı projeleri "master"(yani ue4) olarak merge etmelisin.
@furkanxdgs kullanıcısının ne dediğini anlayamadım. olayları baya başka yerlere çekmiş. çözümün yukarıda.