Hocalarım selam. Öncelikle bu
videoyu bırakayım. Videoda her şeyi çok net açıkladım. Daha öncesinde bu konuya benzer bir konu açmıştım. Önceki Konu bu konudaki problemi çözmek için o zamanlar aklımda bir fikir yoktu. Olayın performans ile alakalı olduğunu düşünüyordum. Ama onunla alakası olmadığını gördüm. Farklı farklı cihazlarda test ettim. Zaten artık test etmeme gerek kalmadan da olayın niye öyle gerçekleştiğini anlayabiliyorum. Olay tamamen, hayatta zamanında gerçekleşmesini istediğimiz hiçbir şey zamanında gerçekleşmiyor oluşu. Bu bilgisayarların dünyasında da geçerli. 1 saniyede 1 kere çalışacak bir timer kurduğumuzda onun tam 1 saniye sonra çalışacağını düşünerek aslında çok yanılıyoruz. İstediğimiz sürelerden milisaniyelik sapmalar oluyor ve o sapmaları hesaba çoğunlukla katmıyoruz. Ben yeni oluşturduğum sistemde o sapmaları hesaba katarak bir atış mekaniği oluşturmaya çalıştım fakat, onunla beraber başka problemler karşıma çıktı. Var mı bununla ilgili bir fikriniz, çözümünüz? İnternetin hiçbir yerinde bundan bahseden olmamış. Kimse mi bu sorundan muzdarip değil arkadaş? Not: bu yaptığım sistemle, tickten ve timerdan bağımsız olarak saniyede belki binlerce mermi üretmek mümkün.