utkutez

Yeni üye
5 Ağu 2018
10
0
0
(34) İstanbul Anadolu
New level oluşturdum fakat sadece oyuna giriş ekranı yapıcam. Yeni oyun, ayarlar gibi olan bir menü. Karakter olmaması lazım ne third person ne de first. ThirdPerson BP silince ana levelımdan da siliniyor. Nasıl çözüm getirebilirim?

utkutez' Alıntı:
New level oluşturdum fakat sadece oyuna giriş ekranı yapıcam. Yeni oyun, ayarlar gibi olan bir menü. Karakter olmaması lazım ne third person ne de first. ThirdPerson BP silince ana levelımdan da siliniyor. Nasıl çözüm getirebilirim?

BP'yi veya başka birşeyi silmene gerek yok, sahnede olmadıktan sonra zaten o bölümde karekter olmamış olacak. Tam olarak kafanda başka birşey mi var?

xWiggle' Alıntı:
utkutez' Alıntı:

BP'yi veya başka birşeyi silmene gerek yok, sahnede olmadıktan sonra zaten o bölümde karekter olmamış olacak. Tam olarak kafanda başka birşey mi var?

Sahnede herhangi bir karakter yok. Fakat play tuşuna basınca otomatik olarak third person karakter geliyor.

utkutez' Alıntı:

deiğini tam olarak anlamadım ama muhtemelen 
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
bu video işini görür