New level oluşturdum fakat sadece oyuna giriş ekranı yapıcam. Yeni oyun, ayarlar gibi olan bir menü. Karakter olmaması lazım ne third person ne de first. ThirdPerson BP silince ana levelımdan da siliniyor. Nasıl çözüm getirebilirim?
utkutez' Alıntı:New level oluşturdum fakat sadece oyuna giriş ekranı yapıcam. Yeni oyun, ayarlar gibi olan bir menü. Karakter olmaması lazım ne third person ne de first. ThirdPerson BP silince ana levelımdan da siliniyor. Nasıl çözüm getirebilirim?
xWiggle' Alıntı:utkutez' Alıntı:New level oluşturdum fakat sadece oyuna giriş ekranı yapıcam. Yeni oyun, ayarlar gibi olan bir menü. Karakter olmaması lazım ne third person ne de first. ThirdPerson BP silince ana levelımdan da siliniyor. Nasıl çözüm getirebilirim?
BP'yi veya başka birşeyi silmene gerek yok, sahnede olmadıktan sonra zaten o bölümde karekter olmamış olacak. Tam olarak kafanda başka birşey mi var?
utkutez' Alıntı:New level oluşturdum fakat sadece oyuna giriş ekranı yapıcam. Yeni oyun, ayarlar gibi olan bir menü. Karakter olmaması lazım ne third person ne de first. ThirdPerson BP silince ana levelımdan da siliniyor. Nasıl çözüm getirebilirim?
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.