asdadada' Alıntı:
Ben klasik materyalleri sevmedim internetten nasıl materyaller yükleyebilirim [unrealengine4]için

material yüklemek istiyosan başta sana marketplace deki game textures material packı öneririm içinde güzel materiallar var.Eğer internetden  almak istiyorsan ilk önce bunları texture olarak indirip daha sonra unreal engine 4 de 
import edip materialını oluştarabilirsin

Game Man' Alıntı:
asdadada' Alıntı:
Ben klasik materyalleri sevmedim internetten nasıl materyaller yükleyebilirim [unrealengine4]için

material yüklemek istiyosan başta sana marketplace deki game textures material packı öneririm içinde güzel materiallar var.Eğer internetden  almak istiyorsan ilk önce bunları texture olarak indirip daha sonra unreal engine 4 de 

onların parasız olanları yokmu kardeşim saol buldum

ahmetkav05566' Alıntı:
Game Man' Alıntı:

onların parasız olanları yokmu kardeşim saol buldum
http://www.freepik.com
al tamamen ücretsiz texturelar var

ahmetkav05566' Alıntı:
Game Man' Alıntı:
ilk önce texture indir.Daha sonra ise unreal engine 4 de importa tıkla ve resmi seç bu kadar
çok saol ama ben onları yükleyince tüm maplardaki textureler gidiyor bir kaçı siliniyor

1-Hangi sürümü kullanıyorsunuz 
2-İmport edince mi siliyo yoksa texture bir şeye atdığınızda mı