Selam arkadaşlar, her proje için ayrı konu açmaktansa, tüm projelerimi tek konu içinde paylaşmak daha mantıklı geldi. Ben de yeni tamamladığım projelerimi bu konu altında paylaşmaya karar verdim.
....Resimler üzerine tıklayarak alakalı çalışma videosuna ulaşabilirsiniz....

Son çalışmam Saraçoğlu stadı güncellemesi ; 

Önceki Çalışmalarım:

Her biri ayrı mükemmel. Elinize sağlık. Bunları Unreal Engine'in kendi forumunda da paylaşmanızı öneririm, oldukça ilgi çekecektir.

@dyanikoglu'nun dediği gibi, Unreal Engine resmi forum üstünden paylaşmanız aynı zamanda sosyal medya hesapları üstünden de paylaşmanız sizin için çok iyi olacaktır! Ayrıca, hepsi harika duruyor. Ellerinize sağlık.

Yeni Çalışmam - Diriliş Ertuğruldaki otağ'ı modelleyip bir intro haline getirdim. İlerde belki daha geniş çaplı bir çalışma olarak düşünebilir ve geliştirmeler yapabilirim.

mustafasahinfb' Alıntı:
Selam arkadaşlar, her proje için ayrı konu açmaktansa, tüm projelerimi tek konu içinde paylaşmak daha mantıklı geldi. Ben de yeni tamamladığım projelerimi bu konu altında paylaşmaya karar verdim.

Yeni Çalışmam - odamı modelledim :D (eski odamdır kendileri)
Video'ya resmin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Önceki Çalışmalarım:

Hocam Allah rızası için söyler misin şu textureleri nasıl yapıyorsun? Her şeyi çözdüm programda yapıyorum tasarlıyorum ekliyorum çıkarıyorum ama bir türlü textureleri nasıl yapıcağımı çözemedim :(

Destiny97' Alıntı:
Hocam Allah rızası için söyler misin şu textureleri nasıl yapıyorsun? Her şeyi çözdüm programda yapıyorum tasarlıyorum ekliyorum çıkarıyorum ama bir türlü textureleri nasıl yapıcağımı çözemedim :(

Takdir edersin ki çok genel bi soru. Ve bunun 2+2=4 eder gibi bi cevabı yok. Doktora "şu beyin ameliyatını nasıl yapıyosun bi anlatta ben de yapayım" demek gibi yani. 
Photoshop biliyorsan yaparsın, texture oluşturma icin daha prof programlar da var ama ben kullanmadım. 
Youtube da texture oluşturmayı bi aratsan karşına bişeyler çıkar muhtemelen.

mustafasahinfb' Alıntı:
Destiny97' Alıntı:

Takdir edersin ki çok genel bi soru. Ve bunun 2+2=4 eder gibi bi cevabı yok. Doktora "şu beyin ameliyatını nasıl yapıyosun bi anlatta ben de yapayım" demek gibi yani. 
Photoshop biliyorsan yaparsın, texture oluşturma icin daha prof programlar da var ama ben kullanmadım. 
Youtube da texture oluşturmayı bi aratsan karşına bişeyler çıkar muhtemelen.

Çektiğin fotoğraflardan mı yapıyorsun? Hangi makinayla yapıyorsun bu fotoğraf işini? Normal bir kamerayla olmaz çünkü textureler kaliteli bi onu çözemedim bi türlü. Youtubedekiler sadece hazırlanmış textureyi seamless falan nasıl yapılır onu gösteriyor bana ondan öncesi lazım.

mustafasahinfb' Alıntı:

Önceki Çalışmalarım:

Modelleri 3dsmax ile mi yaptın

mustafasahinfb' Alıntı:

Önceki Çalışmalarım:

Oha oha oha o nasıl gerçekçiliktir öyle... Şu modelleme işinden hiç anlamam çizim bilgisi gerektiriyormu gerçekten ? Çizdinmi yani bunları tek tek.