nonlinear' Alıntı:
Game Mode ta, post login veya swap ile tüm oyuncuların player controllerlarını toplamışsındır muhtemelen. Game mode üzerinde Run on server event ile for each loop controllers a run on owning client event ile create widget diyeceksin. karakterleri destroy etmekten ziyade aynı event içinde disable input yapıp tamamının owning pawnına set visibility false gönderirsen senin için daha hayırlı olur. destroy edersen kaybettin widgetı dahil birçok şey hata verecektir.
Hocam teşekkür ederim fikriniz için.
erginegider' Alıntı:
Bu problemi tabii ki çok farklı şekillerde çözebiliriz. Ben aşağıda ki videoda ki gibi çözdüm. Videonun sonunda destroy olayı dahil istediğin tüm sistemin çalıştığını görebilirsin. Sormak istediğin bir kısmı olursa yine sorarsın.
https://drive.google.com/file/d/1QPPJoFenoWHw8CCXpJ0oEt06kOiCOHmK/view?usp=sharing
Not: Ben kazanan takıma "kazandın" yazdırıp destroy etmişim yanlışlıkla (uykusuzluk işte). Şimdi videoyu yeni den çekmeyeyim. Sadece widget ta oraya "Kaybettin" yazısı değişecek ve game mode da eşittir (==) olan yere != eşit değildir gelecek. Yani sadece şu değişecek:
Kolay gelsin.
Benim için en az 20-30 dakikanızı bu video için harcadınız gerçekten size minnettarım çok teşekkür ederim.
Hocam sistemi aynen geçirdim fakat 2 sorum olacak sizlere.
1.Sorum : Player controllera oluşturduğum GameWinState eventinin "Reliable" tikini işaretlemedik. Bunu kasıtlı mı yaptınız yoksa unuttunuz mu?
2.Sorum : Host box triggera ilk ulaşsada oyunu kaybediyor.Kazanmasına rağmen Her zaman hostun ekranına "YOU LOST" yazısı geliyor. Acaba ben mi yanlış geçirdim
Advanced Locomotion System v4 kullanmaktayım projemde.
ALS_base karaktere TEAMID fonksiyonunu oluşturdum. Team ID integer değeri 1
ALS_base karakterin childi Als_AnimmanCharacterBP'nin Team ID integer değeri 1
Als_AnimmanCharacterBP'yi child ettim. Child ettiğim karakterin Team ID değerini 2 yaptım. Acaba bundan mı kaynaklı sorun?