akarazad07

Yeni üye
1 Ağu 2016
31
0
0
(7) Antalya
Arkadaşlar merhaba Render Movie Settings'de Capture Movie dediğim zaman açılan pencere de hiç birşey oynamıyor yani benim cameranın gitmesi için çizdiğim yolda hiç bir ilerleme kaydetmiyor sadece donuk bir şekil de kalıyor projenin videosunu çıkartmam lazım ama oraya kadar getirdim cameranın yolunu çizdim ama bir türlü videonun renderini alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Aynen dün bir arkadaşım sağolsun söyledi çok teşekkür ederim ilginiz için add new director group yapıp kameramı seçtikten sonra düzgün bir şekilde çalıştı

Phyrexian' Alıntı:
Director group'u atadınız mı?

Hocam dün olan şey bugün olmuyor aynı adımları yaptım tamamen dün director groupu atıp cameramı seçip ok deyip movie dedim sonra capture video dedim ve olmuştu fakat şuan gene o donuk ekran geliyor sinirden kuduruyorum sabahtan beri 1000 kez denedim ama olmuyor nedir acaba durduk yere bu problemin olması bi bilginiz var mı ?

akarazad07' Alıntı:
Phyrexian' Alıntı:
Director group'u atadınız mı?

Hocam dün olan şey bugün olmuyor aynı adımları yaptım tamamen dün director groupu atıp cameramı seçip ok deyip movie dedim sonra capture video dedim ve olmuştu fakat şuan gene o donuk ekran geliyor sinirden kuduruyorum sabahtan beri 1000 kez denedim ama olmuyor nedir acaba durduk yere bu problemin olması bi bilginiz var mı ?

Play On Level Load işaretine baştım ve hidden player işaretine bastım bu sefer oldu şaka gibi sabah 8 den beri uğraşıyorum 2 tane kutucuk için şuan oldu çok şükür  :rolleyes: