ceri' Alıntı:
Bir süredir üzerinde çalıştığım bir projem var belli bir noktaya kadar geldim. Şimdilik bilgisayar için uygun ancak daha sonra android controller ekleyip mobile çıkarmayı planlıyordum. Ancak bunun için modelleri low-poly hale getirmem gerekiyormuş. Bunu nasıl yapacağım? UE4 ile yapmak mümkün müdür? Değilse hangi programı kullanmalıyım? Her türlü animasyonunu, blueprintini vs ayarladığım karakterlerin modellerini low poly halleri ile değiştirirsem sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Poly yani "Polygons", Modelin üzerindeki Kare sayısıdır. Ne kadar Düsük poligon, o kadar yüksek fps diyebilirim. Düzenlemeyi 3dsmax, maya, blender gibi programlarda yapabilirsin. Modellerini UE4'den dışarı Export edip bu programlarda import etmen gerek. Karakterin low poly haliyle değiştirmen sorun olmaz ama iskelet sistemiyle animasyonu tekrar birbirine entegre etmen gerekebilir belki.
Senin modellerin polygon sayılarını bilmiyorum. Modelleri Dediğim şekilde çıkarıp 3d Programlara import edip, edit moddayken foto atar mısın
[/url]