SeanScott

Yeni üye
13 Ağu 2015
58
0
0
(16) Bursa

Arkadaşlar resimlerde de gördüğünüz üzere bir araba modellemekteyim aslında modellemesi bitti. Rigleme konusunda büyük bir sıkıntı içerisindeyim. Bu konuda yardım edeceğinizi düşündüğümden konu açma gereği duydum. 2. Resimde seçtiğim gözüken 2 tane iskelet var bunları biri birine bağlayabilirsem sorunum çözülmüş olucak fakat birini seçmişken diğerini seçemediğim için birleştiremiyorum. Nasıl seçebileceğimi veya farklı bir yolla nasıl birleştirebiliceğimi söylerseniz size çok minnettar olurum şimdiden iyi günler,iyi forumlar. :) :) :)

Sorunuzla ilgili değil, Blender'da eksenler nasıl onu da bilmiyorum ama modelin bir yönü varsa(karakterler ve araçların ön tarafı) mutlaka +X yönüne bakmalılar(pivot rotation 0 0 0 ve scale 1 1 1 olarak transformasyon resetlenmiş olmalı).

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum yani blender da Edit Mode denilen bir şey var ona geçmem gerekiyor geçiyorum fakat bu sefer diğerini seçemiyorum.

SeanScott' Alıntı:
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum yani blender da Edit Mode denilen bir şey var ona geçmem gerekiyor geçiyorum fakat bu sefer diğerini seçemiyorum.

Verdiğim yanıtı daha dikkatli okuyun derim, sorunuzla ilgili değil demiştim. Bir şekilde probleminizi çözseniz dahi, aracınızı yan yan götürmeye çalışacaksınız muhtemelen.