ibrahim

Yeni üye
20 Kas 2020
8
0
0
(16) Bursa
Unreal Engine de mobil oyun yapıyorum ve projemi nativize etmek istiyorum ama bana bu hatayı veriyor

[size=small]Intermediate/Plugins/NativizedAssets/Android/Game/Intermediate/Build/Android/UE4/Shipping/NativizedAssets/Module.NativizedAssets.8_of_12.cpp(6,10):
fatal error: UTF-16 (LE) byte order mark detected in
'X:/Users/XXX/XXX/MYPROJECT_UE4/Intermediate/Plugins/NativizedAssets/Android/Game/Source/NativizedAssets/Private/NativizedAssets_Dependencies.cpp', but encoding is not supported

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

String  encoding de problem var. Öncelikle kodun hiç bir yerinde türkçe karakter kullanmadığından emin ol. Dosya isimleri BP isimleri asset  isimleri değişken isimleri vb.
İkinci olarak karakter formatı UTF 16 gibi duruyor ancak elindeki compiler utf-8 veya ascii gibi 8 bit encoding bekliyor. Bu şekilde bir settinglerde bir ayar varsa bunu değiştirip tekrar dene.

enumeration - structure - parent ı object olan macrolar hariç, macro library veya BP içi macro yazdıysan nativize de genelde bu şekil plugin hataları verir, Bu oluşumları C++ ile yazıp sonra kalanları nativize edebilirsin