Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, 3dsmax programından unreal engine programına export ettim.Karakter yerleştirdikten sonra çıktı alıp sunum yapmak istiyorum.Fakat log da hata veriyor.Ekte mevcuttur.Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler.
Hatada yazdığı üzere .NET Framework SDK at 4.6.0 sürümü yüklü fakat bu hatayı veriyor işin içinden çıkamadım.Birileri yardımcı olursa yaptığım projeyi unreal engine de sunum yapmak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Visual studio yu yüklerken orada C++ Game gibi bir opsiyon çıkıyor onu işaretli bırakmalıydın. Ayrıca .Net i bulamadım diyor o mesajda. Dolayısı ile en yeni .Net sürümünü bulup yüklemen gerekir. Bunu Visual Studio yu yüklerken eksik yüklediğin için alıyorsun. Unreal in sitesinde Visual Stuido nun nasıl yükleneceği yazıyor. Şuraya bakabilirsin: https://docs.unrealengine.com/4.27/en-US/ProductionPipelines/DevelopmentSetup/VisualStudioSetup/