Selam arkadaşlar. Modelleme işine yeni başladım. Evet Unreal Enginede projeler yaptım ama genelde hazır modeller ve küçük basit modeller tasarladım. İlk defe sıfırdan kendim bir model yaptım. Scene de diyebiliriz. Blender kullanarak yaptım her şeyi. Sizce nasıl olmuş?? :) Ve Turbosquide yüklersem sata bilirmiyim? Alıcı çıkar mı?

4lnGG7.jpg

Eğer siz yaptıysanız gerçekten başarılı bir yapı olmuş. Eğer turbosquide koyarsanız kesinlikle alıcısı çıkacaktır. Ama orada buna benzer çok fazla model var. Çok çabuk bir sonuç alamazsınız. Farklı sitelere de bakın daha çabuk bir sonuç almak için.

Acaba kaç saatte yaptın? Kolay mı bu işler? Grafikleri yapacak bir arkadaş bulamadığım için grafikleri kendim yapacağım BP'den sonra ama zor mu diye hep kaygılanıyordum. Gayet hoş yapmızsınız.

KralArsla10' Alıntı:
Eğer siz yaptıysanız gerçekten başarılı bir yapı olmuş. Eğer turbosquide koyarsanız kesinlikle alıcısı çıkacaktır. Ama orada buna benzer çok fazla model var. Çok çabuk bir sonuç alamazsınız. Farklı sitelere de bakın daha çabuk bir sonuç almak için.

Evet her bir şeyi sıfırdan kendim modelledim. Tabi tutoriallar da yardımcı oldu. Turbosquid ve 3D ocean yarın deneyeceğim. Beğendiğinize de sevindim. Teşekkürler  :)

furkanxdgs4' Alıntı:
Acaba kaç saatte yaptın? Kolay mı bu işler? Grafikleri yapacak bir arkadaş bulamadığım için grafikleri kendim yapacağım BP'den sonra ama zor mu diye hep kaygılanıyordum. Gayet hoş yapmızsınız.

Toplamda 12 saatimi aldı modelleme ve texture bulma sonra kaplama falan. İlk kez böyle bir şey denediğim için uzun sürdü ama modelleme bilgisi ve deneyiminiz varsa 2-3 saatde bitire bilirsiniz böyle bir projeni.

Hocam modeli yapıp spline ile bu şekle soktunuz değil mi?

Zamanında bende böyle şeyleri deniyordum,tabiki tek tek koyarak  :D

Trepidation' Alıntı:
Selam arkadaşlar. Modelleme işine yeni başladım. Evet Unreal Enginede projeler yaptım ama genelde hazır modeller ve küçük basit modeller tasarladım. İlk defe sıfırdan kendim bir model yaptım. Scene de diyebiliriz. Blender kullanarak yaptım her şeyi. Sizce nasıl olmuş?? :) Ve Turbosquide yüklersem sata bilirmiyim? Alıcı çıkar mı?

4lnGG7.jpg
Yeni başlayan biri için çok çok iyi bence.Başarılarınızın devamını dilerim

ClimbDown' Alıntı:
Hocam modeli yapıp spline ile bu şekle soktunuz değil mi?

Zamanında bende böyle şeyleri deniyordum,tabiki tek tek koyarak  :D

Evet Curve Modifier kullanarak yaptım

Ozzy' Alıntı:
Trepidation' Alıntı:

4lnGG7.jpg
Yeni başlayan biri için çok çok iyi bence.Başarılarınızın devamını dilerim

Çok teşekkür ederim  :)

Trepidation' Alıntı:

4lnGG7.jpg

Başarılı bir Çalışma Olmuş Tebrikler  :cool:

selam dostum, "ilk çalışmana göre" kelimesi genelde "iyi ama çok iyi değil, hadi sen yenisin, iyi olsun" anlamında kullanılır, ama sen bana göre profesyonelce bir çalışma çıkarmışsın, modelleme kısmen basit ancak materialler ve efektler bence atmosferi net anlatmış. Daha büyük projelerini de görmek isteriz.
Bu arada diğer yorum yapan arkadaşlar yorum yaparken görseli alıntı yapmazlarsa iyi olur, sayfa şişiyor.

UnRealKilled' Alıntı:
Trepidation' Alıntı:

4lnGG7.jpg

Başarılı bir Çalışma Olmuş Tebrikler  :cool:

Teşekkürler  :)

mustafasahinfb' Alıntı:
selam dostum, "ilk çalışmana göre" kelimesi genelde "iyi ama çok iyi değil, hadi sen yenisin, iyi olsun" anlamında kullanılır, ama sen bana göre profesyonelce bir çalışma çıkarmışsın, modelleme kısmen basit ancak materialler ve efektler bence atmosferi net anlatmış. Daha büyük projelerini de görmek isteriz.
Bu arada diğer yorum yapan arkadaşlar yorum yaparken görseli alıntı yapmazlarsa iyi olur, sayfa şişiyor.

Ben genelde bir işi ilk kez yapsam bile elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışırım. Projemin sizler tarafından beğenilmesi gerçekden benim için gururverici. Teşekkür ederim  :)