leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,540
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Merhaba bu anlatacaklarımı çok dikkatli dinleyerek tavsiye vermeniz gerekmekte.

Mixamo karakteri ve bir çok animasyon paketi ile ,

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Bu videodaki tüm animasyonları yapmış bulunmaktayım. Yani tüm Movesetleri içeriyor "Yürüme,eğilme,eğilerek yürüme,sağa sola ayakta ve eğilerek yürüme aynı zamanda da koşma ve yüksekten atlayınca düşme animasyonlar."

Yani yaptığım iki BlendSpace ve bir AnimationBP bulunmakta, ayrıca bir çok animasyonda bu iskelete bağlı çalışmakta. Herhangi bir mixamo karakterini indirip iskelete assign ettiğimde tüm bu animasyonları kullanabiliyorum.

Fakat ben mixamo , daz3d , Fuse karakterlerini çok yetersiz bulduğum için ve oyunumdaki her şey gerçekçi olduğundan bunun da öyle olmasını istedim. Animasyonlar iş görür seviyede.

Bu yüzden projemde MetaHuman kullanmaya karar verdim. Fakat sorun şu ki ; Bu iskeletle metahumanı retargetlersem animasyonların çöpe gitme olasılığı var. Ben bu animasyonların hepsini metahumanda kullanabilmek istiyorum ve ayrıca daha sonra yeni bir metahuman eklediğimde sadece assign yaparak bu animasyonlara erişebilmesi gerekiyor.Yani her Metahuman indirdiğimde tekrardan retarget yapmamam gerekiyor.

Bana en kolay en zahmetsiz ve en kayıpsız yol olarak ne önerirsiniz ?