Oncelikle merhaba ben oyunuma silah vb.seyleri ekledim ama mermi ekleyemedim ve bu mermiyle botlarin olmesini nasil saglarim?
dumbbell' Alıntı:Benim bildiğim iki adet yol mevcut ;
İlk yolda Actor oluşturup Projectile Component'i ve temas edecek nesne oluşturulur. Daha sonra belli bir Event'e göre bu obje spawn ettirilir. Daha sonra ise bot üzerinden Event Hit node'undan sonra obje temas ettiği zaman gerçekleşecek olaylar belirlenir.
İkinci yöntem ise bunlarla uğraşmayıp Line Trace yollamak ve aynı Event Hit ile teması kontrol ettirmek
dumbbell' Alıntı:Benim bildiğim iki adet yol mevcut ;
İlk yolda Actor oluşturup Projectile Component'i ve temas edecek nesne oluşturulur. Daha sonra belli bir Event'e göre bu obje spawn ettirilir. Daha sonra ise bot üzerinden Event Hit node'undan sonra obje temas ettiği zaman gerçekleşecek olaylar belirlenir.
İkinci yöntem ise bunlarla uğraşmayıp Line Trace yollamak ve aynı Event Hit ile teması kontrol ettirmek
Batuhan' Alıntı:dumbbell' Alıntı:Benim bildiğim iki adet yol mevcut ;
Peki ya bu cs deki gibi 100 hp ve silahlara belli bi damage puani nasil veririz..Simdiden tesekkurler
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.